Naoyuki Yamazaki teki vaikutuksen testijaksolla PEPO:ssa

Naoyuki Yamazaki teki vaikutuksen testijaksolla PEPO:ssa

PEPO Lappeenranta ry on tehnyt kauden mittaisen pelaajasopimuksen japanilaisen Naoyuki Yamazakin kanssa. Yamazaki esiintyi PEPO paidassa harjoitusotteluissa Ykkösen KTP:ta ja EIF:ä vastaan ja harjoitteli joukkueen kanssa kahden viikon ajan.

Hollannin toiseksi korkeimmalla tasollakin (Telstar) esiintynyt japanilaistaituri esiintyi vahvasti otteluissa ja harjoituksissa, tehden vaikutuksen seuran valmennusjohtoon.
”Nao tuo joukkueeseemme lisää kokemusta ja pystyy hyvin rytmittämään peliämme. Vauhtikoneillemme (Koistinen, Obi, Viskari, Ikonen..) saadaan nyt pelaaja lisää joka pystyy murtaviin syöttöihin ja aiheuttaa lisää päänvaivaa varmasti vastustajillemme. Uskon että pelitapamme tuo paremmin Naon vahvuuksia esiin kuin viimekauden lopulla Gnistanissa pelatut ottelut hänen osaamistaan esittelivät. Itse vakuutuin Naon Telstarin peleistä ja näin siellä sitä pelaamista mitä haluamme hänen täälläkin esittelevän,” kommentoi päävalmentaja Mika Heino uutta hankintaa.

Kakkosen sarjakausi pyörähtää PEPO:n osalta käyntiin 4.5. Kouvolassa Susia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu nähdään Kimpisellä 19.5. kun NJS (Nurmijärvi) saapuu Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi.

(Naoyuki tuulettaa maaliaan Hollannissa Telstarin paidassa 2017)

Pelaajasopimuksesta lisää Etelä-Saimaan uutisessa

(Naoyuki Yamazaki PEPO:n paidassa)