Niukka ja tiukka kotivoitto. PEPO – IPS 2 – 1 (1 – 1)

Maalintekijät

Cho, Ily

IPS vei ensimmäisen puoliajan hyökkäyspään erikoistilanteet

Vierailija IPS miehitti vahvasti oman kenttäpuoliskon ja hyökkäsi terävästi vastaan pallon riistojen jälkeen. Keskialueen pallonmenetyksistä ja harhasyötöistä imatralaiset pääsivät luomaan tilanteita kohti PEPO maalia. Johtoon vierailijat menivät puolustusalueen pallonmenetyksen jälkeen. Suoraviivainen vastahyökkäys päättyi komeaan puskumaaliin.

”Pallollinen pelaaminen oli huolimatonta, rauhallisuus ja kärsivällisyys puuttui pelinrakentelusta. Vierailija vei tilan keskialueelta ja jouduimme hakemaan ratkaisuja pitkillä syötöillä. Tilanteita oli meilläkin, mutta palloa ei maaliin saatu.” sanaili Saarela.

Kotijoukkueean tasoitus tuli pitkän hyökkäyksen tuloksena. Kärsivällisellä rakentelulla pallo saatiin Cholle boksiin ja mies viimeisteli ansaitun tasoituksen.

Toinen erä selvästi kotijoukkueelle

Pelin edetessä pidemmälle pallon hallinta siirtyi yhä enemmän kotijoukkueelle ja vahva painostus johti puolittaisiin maalintekotilanteisiin. IPS puolustuslinja purki tilanteen toisensa jälkeen rauhallisesti ja dessä olevat keskikenttäpelaajat uurastivat kakkospalloja eteenpäin.

”Pelin hallinta oli meidän, mutta vastustaja ei tilaa hyökkäysalueella ilmaiseksi antanut. Onneksi Ily onnistui roikottamaan voittomaalin. Tyylipisteitä ei sarjataulukossa lasketa, voitto vie meidät lähemmäs tavoitetta.”

Ottelun loppuvaiheessa maltti riitti

”Loppuminuutit pelattiin kypsästi. Toisin kuin muutamassa muussa aiemmassa pelissä. Viikon päästä on sitten uusi haaste edessä, vierasottelun muodossa.”

Yhteistyökumppanit