Nuorten maajoukkuepelaajat sopimuksiin PEPO:n kanssa

Nuorten maajoukkuepelaajat sopimuksiin PEPO:n kanssa

Miesten jalkapallon Kakkosta pelaava PEPO on solminut neljä uutta sopimusta. Nuorten maajoukkuepelaajat Joel Laitinen ja Joona Viskari (Viskari nro 7 ja Laitinen nro 16)


aloittavat ensimmäisen kautensa miesten edustusjoukkueessa. Nuorten maajoukkueissa esiintynyt Tuomo Kaltio (pelinumero 20) teki myös jatkosopimuksen, samoin hyvän kauden 2017 pelannut Eetu Suoraniemi jatkaa Lilapaidassa.

”Näiltä meidän nuorilta odotetaan nyt vahvaa harppausta miesten joukkueeseen ja mahdollisimman runsaan peliajan ansaitsemista. Jokaisen nuoren osalta olemme kehityskohteista keskustelleet ja nyt on maajoukkuettakin silmällä pitäen näytön paikka Kakkosessa. Joel ja Joonahan (2001-syntyneet) aloittavat nyt ensimmäistä koko kauttaan miesten mukana ja Tuomo (2000-syntynyt) on jo oppirahansa maksanut. Kilpailu peliajasta on kova ja mielenkiinnolla seurataan miten pojat ”huutoon” vastaavat”, kommentoi päävalmentaja odotuksiaan pelaajista.

Aiemmilla kausillaan loukkaantumisista kärsinyt Eetu Suoraniemi sai viimein ehjän pelikauden ja lunasti uudella pelipaikallaan keskuspuolustajana avauksesta pelipaikkansa. ”Eetulla on potentiaalia kehittyä uudella pelipaikallaan ja odotukset ovat tietysti kovat hänenkin osaltaan. Pelipaikoista on kuitenkin kova kilpailu joukkueessa, mikä tietenkin motivoi pelaajia harjoituksissa ja peleissä tekemään parhaansa ja sitä kautta myös kehittymään.”

PEPO on jo aloittanut valmistautumisensa kauteen 2018 ja lisää pelaajauutisia on pian odotettavissa.

Yhteistyökumppanit