Nuutti Toiviainen jatkaa PEPO:ssa

PEPO on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen 18-vuotiaan topparin Nuutti Toiviaisen kanssa.

 Toiviainen aloittaa jo kolmannen kautensa miesten edustuksessa. Viime kaudella vastuuta kertyi mukavasti yhdeksän ottelun verran.

Imatran Palloseuran sekä IPS/PEPO-YJ:n kasvatti oli tyytyväinen, että sopimus saatiin aikaiseksi ennen Kakkosen Cupin avausottelua ja hän on täten joukkueen käytettävissä lauantaina. Lupaavan topparin tavoitteet ovat selvät tulevalle kaudelle.

– Jatkuva kehittyminen on ollut tavoitteeni koko futisurani ajan. Tällä kaudella lupaan tuoda vahvuutta ja luotettavuutta meidän puolustuspeliimme, kertoo Toiviainen.

Apuvalmentaja Marko Kaila pitää Toiviaisen jatkoa tärkeänä. Toiviaisen sopimus edustaa PEPO:lle tärkeitä arvoja kuten paikallisuus ja taistelutahto.

– Nuutin sopimus on tärkeä osa jatkumoa, jossa joukkueen rungon halutaan koostuvan paikallisista pelaajista. Nuutti osoitti jo viime kaudella hyviä otteita ja ensi kaudella on kaikki mahdollisuudet päästä taas seuraavalle tasolle. Nuutin fyysiset ominaisuudet ja voimatasot ovat hänen ikäiselleen jalkapalloilijalle aivan poikkeuksellisella tasolla, mikä antaa hyvän pohjan topparina pelaamiseen.

Lisäksi Nuutin kyky estää vastustajan maalintekoa blokkaamalla vetoja, liukumalla palloja maaliviivalta ja taistelemalla aina viimeiseen asti ovat todella arvokkaita voittavia pelitekoja. Nämä ovat pelaajan nuoresta iästä huolimatta esimerkillisellä tasolla, kehuu Kaila.

Lauantaina 30.1.2021 klo 15:00 pelataan Suomen Cupissa PeKa – PEPO. Ottelupaikkana Arto Tolsa Areena, Kotka.

Karpot-TV näyttää ottelun suorana Youtube-kanavallaan.

Kausikortit ovat tilattavissa täällä, maksu onnistuu myös Smartumilla, Eazybreakilla tai ePassilla.

Yhteistyökumppanit