Otteluraportti: PEPO-JIPPO 2-4

PEPO puolusti tiiviinä ja JIPPO ratkaisi ottelun erikoistilanteista.

Joutsenon raviksella nähtiin kahden sarjoihinsa valmistautuvan joukkueen kohtaaminen. Ottelu kääntyi maalittoman avausjakson jälkeen erikoistilanteiden saattelemana runsasmaaliseksi vierasjoukkueen 2-4 voittoon.

”Pystyimme ensimmäisellä jaksolla pitämään JIPPOn pois maalintekoalueilta. Puolustimme keskustan tiiviinä, JIPPOn pitäessä palloa lähinnä muotomme ulkopuolella. Pallonhallinta jaksomme olivat lyhyitä, mutta pääsimme ajoittain hyvin JIPPOn selustaan, lähinnä positiivisista tilanteenvaihdoista. Maaliton avausjakso oli kuitenkin kontrollissamme vaikka JIPPO olikin hallitseva osapuoli”, PEPOn päävalmentaja Tero Nieminen toteaa avausjaksosta.

”Toisella jakson alkupuolella JIPPO rokotti meitä rangaistuspotkusta ja pääsi muutenkin varallisempiin tilanteisiin päästessään antamaan murtavia syöttöjä lähempää alinta linjaamme ja sitä kautta puolustuksemme selustaan. JIPPOn lisätessä johtonsa 2-0 nostimme prässi tasoamme ja pelin luonne muuttui enemmän päästä päähän pelaamiseksi. Saimme ajoittain häirittyä vastustajan avaamista korkealla prässillä ja pääsimme heidän puolustuslinjan selustaan.”

Kotijoukkueen maaleista vastasivat Jari Reponen sekä Patrik Pesonen. Lisäksi ottelussa nähtiin onnistumisia laajalla rintamalla useiden pelaajien osalta. PEPOssa debytoinut uusi pelaaja, Derick Afeson Boateng onnistui heti debyyttiottelussaan.

”Molemmat maalimme kavennus 2-1 ja kavennus 3-2 olivat hyvin rakennettuja maaleja. Ensimmäisessä maalissa pääsimme antamaan murtavan syötön läheltä vastustajan alinta linjaa ja toinen maali syntyi laitamurtautumisen kautta.”

Nieminen toteaa lopuksi: ”JIPPO oli kuitenkin tänään selkeästi vaarallisempi joukku kuin me, mutta voimme olla tyytyväisiä ensimmäisen jakson puolustamiseen ja siihen, että nousimme kahdesti maalin päähän ottelun toisella jaksolla. Saimme lisää informaatiota pelaajistamme peluutettuamme kaikkia 16 kenttä pelaajaa ja molempia maalivahtejamme.”

PEPO kohtaa vielä ennen sarjakauden alkua HaPK:n LA 6.4. Ottelun pelipaikka ratkeaa tulevan viikon aikana.

Jos et vielä ole kausikorttia hankkinut, niin nyt on se hetki. Neljän viikon kuluttua on Kakkosen kauden ensimmäinen kotiottelu, OSTA KAUSARI NYT! Hinta: 80€ / 60€

Sarja alkaa kahdella vierasottelulla ennen kotiavausta: la 13.4. GrIFK (Kauniainen) ja la 20.4. FC Futura (Porvoo).

PEPO:n avauskokoonpano: