Peetu Kerminen vahvistamaan PEPOn hyökkäystä loppukauden mittaisella sopimuksella

PEPO:n hyökkäys vahvistuu Mikkelin Pallolijoiden kasvatilla Peetu Kermisellä.

Viime vuodet Mikkelissä esiintynyt Kerminen, 19, on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen PEPO:n kanssa. Jo 16-vuotiaana MP:n ykkösjoukkueeseen noussutta pelaajaa kuvaillaan nopeaksi sekä hyväksi viimeistelijäksi.

– Uskomme, että Peetu tuo meille sitä, mitä olemme hyökkäyspäähän alkukaudesta hakeneet. Tarvitsemme vastustajan maalille röyhkeyttä, suoraviivaisuutta ja päättäväisyyttä. Peetu on vielä nuori pelaaja ja tunnen hänet juniorivuosilta, hän haluaa voittaa, kertoo PEPO:n päävalmentaja Tero Nieminen.

Kermiselle on nuoresta iästään huolimatta kertynyt kokemusta 14 pelistä Ykkösessä. Viime kaudella hän teki Kolmosessa 12 maalia 12 ottelussa. Yhteensä hän on urallaan tehnyt 16 maalia 19 ottelussa Kolmosessa. Lisäksi Kermisellä on taustaa Suomen nuorisomaajoukkueista.

– Meidän pitää edetä Peetun kanssa maltillisesti, hän tarvitsee ehjän ja suorituskykyä maltillisesti nostavan harjoitusjakson, ennen kuin hän on valmis 90 minuutin suorituksiin. Molemmat osapuolet odottavat innolla, että pääsevät töihin kohti yhteistä päämäärää PEPO:n edustusjoukkueen menestystä, Nieminen jatkaa.

Tervetuloa Lappeenrantaan, Peetu!


Kuva: Jukka Laitinen

Yhteistyökumppanit

Tilateurastamo Ikonen