Pelikarhuja ja kotkanpoikia

Vappua seuraavana perjantaina PEPO matkustaa Kotkaan Peli-Karhujen vieraaksi. Pelialustana toimii Karhulan keskuskentän pikkuruinen tekonurmi. Vastustaja on PEPOn tavoin ärsytetty ja avannut sarjan tappiolla ”susilaumalle”. PeKa oli ajoittain hyvin ko. pelissä mukana, mutta oma maali ja kaksi erikoistilannemaalia ratkaisivat pelin Susille. Tulos ei todellakaan kerro koko totuutta PeKan iskukyvystä. Joukkue on asettanut tavoitteeksi sarjasijoituksen parantamisen ja ainekset siihen ovat olemassa.

PeKa on saanut KTP:n Kakkosen ringistä useita pelaajia ja Jäntevästäkin muutaman. Nimekkäin PeKan hankinta on oma kasvatti ja pitkään Veikkausliigaa ja Ykköstäkin tahkonnut Juho Nykänen. Lisäksi PeKalla on farmisopimus Ykkösen FC KTP:n kanssa, joten sieltä saattaa tulla joitakin pienelle peliajalle jääviä ”kotkanpoikia” hakemaan peliminuutteja ”karhujen” riveistä.

PEPOn avauksessa harmitti vain hyökkäysten päättämättömyys. Lilojen esityksessä oli paljon hyvääkin. Asenne ja peli-ilme olivat kohdallaan. SavU puolestaan soitti suutaan, mutta pelasi suhteellisen siististi. Haukku ei haavaa tee ja pitkästä aikaa lilaleirin sairastupa ei saanut pelin jälkeen täydennystä. Lappee JK -lainojen jälkeen lyhentynyt rosteri lienee siten pelikuntoinen. Pientä kenttää emme rakasta, mutta toisaalta kenttä on samanlainen molemmille ja jalkavana joukkueena PeKakin menettää siinä jotakin hyökkäyspelistään.

Avaustappion takia kumpikin joukkue haluaa pelin varmasti voittaa. Tasapelikin olisi huono tulos. Pelistä on lähdettävä nauttimaan ja sen sieltä saamme, minkä ansaitsemmekin.

Perjantai 2.5. klo 19.00 Kolmonen PeKa – PEPO, Karhulan keskuskenttä (jpn), Kotka