PEPO-FC Peltirumpu 4-0 (1-0)

Sunnuntai-iltana Aviasport Areenalla pelattu PEPOn ja Rummun harjoituspeli päättyi lilojen 4-0 voittoon. Joukkueen tunnelmat ennen peliä olivat hieman haastavat. Uutisena tuli tietoon, että Eero-Kaappo Koiviston LJK-höntsässä saama alaraajavamma on odotettua vakavampi paikka. Rumpu pelistä olivat lisäksi pois IPS -pelin avanneista miehistä Eloranta, Juntunen ja Ryhänen. Poissaoloja paikattiin B- ja A-junioreilla sekä pikkuvaivaisilla toipilailla. Vaihdosta löytyi kolme kenttäpelaajaa.

Kirjurilta ei tule nyt normiraporttia, kun toinen jakso meni hieman ohi yhtä iskun saanutta nuorta pelimiestä sairaalaan toimittaessa. Ensimmäistä jaksoa voi sen verran kommentoida, että PEPO lähti paljon rauhallisemmin liikkeelle kuin IPS -pelissä. Rumpu oli ehkä pelin alkuun jopa aktiivisempi osapuoli. Kahdeksan minuutin kohdalla vieraat pääsivät lähimmäksi maalitekoa, kun pallo pamautettiin ylärimaan. PEPO teki avausmaalinsa 25 minuutin pelin jälkeen. Markus Koistinen teki esityön ja Antti Kuosmanen viimeisteli. Johtomaali toi lisäpontta PEPOn tekemiseen.

Toisella jaksolla maalasivat Iivo Jaako, Mavin Viisainen ja Antti Kuosmanen toisen kerran. Samu Kauppila oli taas monessa mukana, mutta katsomosta nimettiin Man of the matchiksi Markus Koistinen. Myös Iivo Jaako tuli nyt hyvin esiin. Mavin Viisainenkin antoi ajatuksia herättävät näytöt. Mainitaan nyt vielä sekin, että nuorelle Mika Haakanalle tuli siinä nollapeli miesten pelissä. Hyvää tekemistä taas koko porukalta, vaikka kolme peliä kahdeksaan päivään selkeästi vaati meiltä veronsa. Nyt edessä kuitenkin parin viikon tauko sillä osastolla ennen Kultsu -peliä.

PEPO (4-2-3-1): Haakana, Kauppila, Pyyhtiä, Kyläheiko, Mononen, Jaako, Ahonen, Viisainen, Kuningas, Koistinen, Kuosmanen. Vaihdosta peliin Vanttaja, Eteläpää ja Tartakovskiy.