PEPO haastamaan Veikkausliiga joukkuetta

PEPO haastamaan Veikkausliiga joukkuetta

Joukkueemme Cup taival ei tuloksellisesti ole ollut paras mahdollinen mutta kuten jo ennen kauden avausta puhuttiin, Cupin lohkovaihe toimii meille erinomaisena valmistautumisena kauteen.

FC Hongassa on alkanut uusi aikakausi seuran omistajapohjan vaihduttua ja toiminnan kehitys osoitaa vahvasti ylöspäin. Cupissa joukkue on pelannut vasta kaksi ottelua voittaen molemmat niistä. Viimeisimmässä ottelussa Honka voitti HIFK:n 3 – 2. Joukkue pyrkii vahvaan pallonhallintaan ja viime aikoina Masar Ömer #9 ja espanjalainen
Hervas Salmoral Javier #8 ovat esiintyneet vaarallisesti Hongan hyökkäyspelin dynamoina.

PEPO lähtee taas haastamaan ylempisarjalaistaan ja harjoittelemaan uutta osa-aluetta pelissään mahdollisimman haastavassa ympäristössä. Sekä HIFK peli että Gnistan pelin ensimmäinen puoliaika oli meiltä liian staattista pelaamista (aktiivinen liikkuminen pallollisena sekä pallollottomana puolustaen) ja myös siihen olemme harjoituksissa kiinnittäneet paljon huomiota.
Kokoonpanosta on poissa Jonathan Dunyin (perhetapahtuma), Eetu Suoraniemi (toipilaana flunssasta) ja Markus Koistinen vielä kysymysmerkkinä (iskuvamma kantapäässä) ja Edwin Salazar (pelikielto). Onneksi meillä on hyvä kilpailu pelipaikoista ja saamme vahvan kokoonpanon poissaoloista huolimatta. Innostuneina lähdemme tietysti taas Honkaa haastamaan.
– Päävalmentaja Mika Heino