PEPO – IPS 0 – 0

Turhauttavaa pallonhallintaa (PEPO – IPS 0 – 0)

PEPO lähti harjoittelemaan edelleen pelinavaamista ja pallonhallintaa. Pelin avaamisessa ei vaikeuksia ollut, IPS:n vetäydyttyä koko ottelun omalle puoliskolleen. Pallonhallintaan saatiin hyvä harjoitus mutta varsinkin ensimmäisen puoliajan pallon hidas siirtely ei tuottanut juuri murtautumisia IPS:n maalille, eikä PEPO maalivahdeillekaan tullut mahdollisuuksia torjuntataitojaan esitellä.

Toisen puoliajan pelaaminen nopeutui hieman Jerry Särkän ja Fugo Segawan palattua loukkaantumistensa jälkeen tositoimiin. Vaihdotkaan ei kuitenkaan auttaneet murtamaan hyvin ryhmänä puolustavaa Imatralaisryhmää.

”Jirko Sorsa toisella puoliajalla taisi kerran käsin koskettaa palloa ja Paul ei kertaakaan koko ottelun aikana. Kyllähän tuollaisella pallonhallinnalla meidän pitäisi myös maaleja saada aikaan, huolimatta siitä että murtautumisvaihetta on vasta muutamaan otteeseen käyty läpi. Kukaan ei voi olla tyytyväinen tulokseen eikä myöskään esitykseemme. Toki harjoittelun tulostakin näkyi, mutta kyllä tasoero olisi pitänyt näkyä myös maalien muodossa. Kiitos IPS:lle kuitenkin että pikahälytyksellä ottelu toteutui ja herättelivät meitä taas näkemään asioita,” kommentoi valmentaja Heino pettyneenä.

PEPO avaus;

Blanchette (Sorsa 45’), Kurkaa (Segawa 60’), Suoraniemi (Pyyhtiä 12’), Karttunen, Juntunen, Veikkanen, Ainscough, Rönkkö, Koistinen (Ahonen 52’), Eteläpää (Särkkä 60’), Palomino.