PEPO ja Lappeen JK uusivat farmisopimuksensa kaudelle 2017

PEPO ja Lappeen JK tiivistävät yhteistä tekemistään. Farmisopimus on ollut aiemminkin seurojen välillä, mutta nyt yhteistyötä on konkretisoitu pidemmälle kuin aiemmin. Seurat tekivät yhteisen satsauksen, hankkimalla reservijoukkueen valmennukseen Mika Halmetniemen Lahdesta, joka viime kaudella valmensi FC Lahti Akatemiaa Kakkosessa.

”Tavoitteena on rakentaa mm. yhteinen pelitapa joukkueiden välille. Tällä tavoin pelaajien on helpompi siirtyä joukkueesta toiseen ja pelitapa seuraa oppimistapahtumana, riippumatta kummassa joukkueessa yksittäinen pelaaja esiintyy. PEPOlla on 26:n pelaajan rinki ja peliaikaa pelaajille varmasti tarvitaan. Osalle nuorista pelaajista on tärkeää saada riittävästi kokemusta miesten peleistä ja Kakkosessa sitä voi olla vielä vähän tarjolla. Tähän kysyntään LJK on nyt vastaamassa. Tulevina vuosina näyttää meiltä nousevan nuoria pelaajia lisää edustuksen harjoitusrinkiin. Lappeen JK:n toiminnan kehittäminen vastaa näihin tarpeisiin omalta osaltaan,” valottavat valmentajat Heino ja Halmetniemi seurojen suunnitelmia.

PEPO jatkaa harjoitusotteluitaan kohtaamalla sunnuntaina 19.2 klo 19.30 AviaSport Areenalla rakkaan naapurinsa Kultsu FC:n. Lappee JK käy viikkoa myöhemmin haistelemassa taas Kakkosen vauhtia, kohtaamalla MP:n Mikkelissä lauantaina 25.2.