PEPO ja Reipas pistejakoon

Ätienpäivänä Sammonlahden tekonurmelle saapui yli 300 katsojaa todistamaan tiukkaa kamppailua PEPOn ja Reippaan välillä, joka päättyi tasalukemiin  1-1. Kotijoukkueen maalista vastasi ensimmäisellä puoliajalla Akseli Junnikkala.

PEPOn kokoonpanosta puuttui useampi pelaaja (Derick Afeson Boateng, Juho Enbuska, Miro Salminen, Peetu Kerminen ja Tatu Iiskola), mikä avasi tilaa kokoonpanosta nuoremmille pelaajille, kuten Elias Latulle, Elias Seppälälle ja Eetu-Iivari Sikaselle. Lisäksi avauskokoonpanossa nähtiin pieni muutos, kun keskikentällä ja laitapakkina pelannut Lauri Seilonen siirtyi toppariksi. Reipas toi kentälle viime kaudella Veikkausliigassa pelanneita vahvistuksia, kuten Lassi JärvenpääMatti Klinga ja Loorents Hertsi.

Ottelussa molemmilla joukkueilla oli omat pallonhallintajaksonsa. PEPO pääsi avaamaan maalitilinsä 30. minuutilla, kun Akseli Junnikkala sijoitti pallon verkon perukoille Jari Reposen syötöstä. Junnikkala onnistui maalinteossa kahdesti edellisessä Suomen Cupin ottelussa, ja on nyt iskenyt kolme maalia kahteen otteluun.

Toisella puoliajalla Reipas oli kuskin paikalla, mutta tiukasti puolustanut PEPO ei vieraille liiemmälti vaarallisia maalintekopaikkoja suonut.  Toisaalta PEPOlla oli mahdollisuutensa lisätä johtoaan vastahyökkäysten kautta, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi tehokasta. Peli pysyi 1-0:ssa pitkään, kunnes 85. minuutilla kokenut Driton Shala onnistui tuomaan vierasjoukkueen tasoihin.

PEPO on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, ja on tehnyt toiseksi eniten maaleja FC Kiffenin jälkeen. Kausi jatkuu ensi lauantaina vieraspelillä Helsinkiin, jossa kohdataan Atlantis FC/Akatemia. Seuraava ottelu kotikentällä 25. toukokuuta päästään vihdoin pelaamaan Kimpisen stadionilla, jossa on tarjolla kunnolliset olosuhteet. Lisäksi Suomen Cupin seuraava vastustaja arvotaan torstaina 16. toukokuuta, joten kannattaa pysyä kuulolla. PEPO on jo selvittänyt tiensä 32 parhaan joukkoon turnauksessa!

Yhteistyökumppanit

Tilateurastamo Ikonen