PEPO jatkaa harjoitusotteluitaan kohtaamalla Lahti Akatemian

Sunnuntaina 24.1. klo 16.15 pyörähtää pallo liikkeelle kun vastaan asettuvat Imatran AviaSport Areenalla PEPO ja Lahti Akatemia. Akatemiaa valmentaa tuttu mies, aiemmin PEPOn B-junioreita valmentanut Mika Halmetniemi. Myös PEPO-kasvatti Eetu Suoraniemi nähdään Lahden kokoonpanossa. Eetu siirtyi Lahteen loppuvuodesta elämäntilanteiden ohjaamana, päästen näin samalla FC Lahden pelaajatarkkailuun.

PEPO saa otteluun mukaan ensimmäistä kertaa uudet sopimuspelaajansa Petteri Rönkön, Antti Åken ja Miko Mäkirinteen. Pelaajat ovat mukana jo perjantain harjoituksissa ottamassa tuntumaa muuhun ryhmään.

”Kiva nähdä koko kolmikko nyt työn touhussa kentällä. Antin ja Pepen osalta odotan jo heti johtajuutta kentällä ja Miko on mukava jokerikortti seurattavaksi. Mielenkiintoista nähdä Mikon osalta mistä tilanteesta lähdetään ja käydä siitä hänen potentiaaliaan viemään eteenpäin. Joukkueen tekeminen on ollut erinomaista harjoituksissa ja sairasteluilta tai vammoilta on vältytty. Näistä lähtökohdista on taas hyvä lähteä peliä kehittämään.”, kommentoi päävalmentaja Heino.