PEPO luottavaisena Suomen Cupin avaukseen

PEPO luottavaisena Suomen Cupin avaukseen

PEPO avaa Suomen Cupin lohkovaiheen vierasottelulla HJK:ta vastaan Talin jalkapallohallissa. HJK harjoitteli viikko aiemmin Hammarbyn kanssa, kärsien niukan 3 – 4 tappion. Ottelun avauskokoonpanossa kaikki pelaajat olivat viime kauden mestareita ja vaikka Hammarby iskikin avausosuman jo toisella peliminuutilla, hallitsi HJK ottelun ensimmäistä puoliskoa selkeästi. Puoliajalla kotijoukkue vaihtoi koko kentällisen, joista kaikki 11 pelaajaa edustanevat lähtökohtaisesti Klubi 04:ä myös Suomen Cupissa. Näin ollen saa PEPO vastaansa mestareita kuhisevan ryhmän.

PEPO:n valmistautuminen kauteen 2018 on lähtenyt hyvin liikkeelle. Joukkue vaikuttaa luottavaiselta omaan tekemiseensä ja näyttää nyt jo kehittyneen viime kaudesta. Uudet pelaajat ovat sopeutuneet erinomaisesti ryhmään ja ovat osaltaan nostaneet ryhmän harjoittelun vaatimustasoa.

”Voisiko paremmin kautta avata, kun kohdata hallitseva mestari, jossa sekä joukkue että pelaajat pääsevät mittaamaan omaa tasoaan. Olen erittäin tyytyväinen joukkueen tämän hetkiseen tekemiseen ja tietysti koko joukkueeseen. Jo nyt näyttää selvältä että ryhmä on selkeästi vahvempi kuin kaudella 2017. Ensimmäistä kertaa menemme nyt isolle kentälle, harjoiteltuamme alkukauden omassa harjoitushallissa ja kun vielä alustavasti sovitut ison kentän treenit peruuntuivat Imatralta vakivuorolaisten tieltä, annetaan Klubille hieman tasoitusta”, kommentoi päävalmentaja Heino hymyillen.

HJK – PEPO klo 14.00, Talin jalkapallohalli.

Kotiyleisölle joukkue esiintyy ensimmäisen kerran Imatralla AviaSport Areenalla 4.2. klo 13.00 PEPO – HIFK.