PEPO maistoi omaa lääkettään

Klubi 04 – PEPO 6 – 0 (4 – 0)

Klubi 04 rankaisi PEPOa kuudesti pallonmenetysten jälkeen. Klubi syötti PEPOlle sen omaa lääkettään, riistojen ja vastaiskujen kautta. Ottelun lopputulos ei anna koko kuvaa ottelusta mutta selittelyille ei jää varaa. Kuusi maalia ja kaikki tilanteet syntyivät omasta huolimattomasta pelaamisesta tai Klubin aktiivisen prässin seurauksena.

”Klubi oli paljon aktiivisempi tilanteiden vaihdossa, varsinkin voitettuaan pallon itselleen. Kaikki kuusi maalia syntyivät juuri näistä tilanteista ja tehokkaasti he hyödynsivätkin tilanteensa. Emme olleet sillä tasolla kuin KäPa pelissä ja se ei riitä Klubin tasoista joukkuetta vastaan. Saimme myös itse paljon riistoja aikaan muttemme onnistuneet viimeistelyssämme. Ehkä joukkueen lataus meni hieman yli ja taktiset seikat jäivät toteutumatta. Syntyneen tilan kentällä käytti sitten Klubi hyväkseen. Käydään läpi peli ja otetaan taas opiksi, vielä on 21 ottelua edessäpäin”.

1 – 0 maali syntyi PEPO harhasyötön jälkeisestä keskityksestä, jonka Didis Lutumba-Pitah viimeisteli maalin edestä. 2 – 0 syntyi rangaistuspotkusta, joka syntyi kun Klubi pelasi nopean sivurajaheiton mihin PEPO puolustus reagoi liian hitaasti ja lopputuloksena huolimaton rike rangaistusalueella, eikä Valeri Minkenen erehtynyt 11:sta metristä. 3 – 0 viimeisteli Henrik Ölander Paul Blancheten myöhästyessä hieman vastaantulossaan. 4 – 0 maalissa harhasyöttö keskelle jonka jälkeen Enoch Banza viimeisteli puoliaikanumerot. PEPOn tilanteet päätyivät kulmapotkusta tolppaan, Jerry Särkän laukaus 16:sta metristä päätyi Robin Källmanin torjuntaan ja Hermes Palomino epäonnistui laukauksessaan Aleksi Ikosen keskittäessä Klubin maalin eteen.

Toisen puoliajan Klubi maaleista vastasivat Valeri Minkenen toistamiseen ja Kevin Kouassivi-Benissan. PEPOn parhaat paikat syntyivät Aleksi Ikoselle, jonka lähietäisyydeltä lauotun pallon Källman jälleen torjui. Richard Ainscough oli lähellä maalintekoa Fugo Segawan syötettyä pallon takaviistoon. Ensimmäisen laukauksen Källman jälleen torjui. Jatkopallo kimposi takaisin Rickille mutta rebound kariutui Klubi puolustajien kaataessa Rickin, tuomarin kuitenkaan viheltämättä PEPOlaisten vaatimaa rangaistuspotkua.

Kotiottelu ja kasvojen pesemisen paikka on jo onneksi viikon kuluttua kun kotitekonurmelle Amikselle saapuu Pallokerho Keski-Uusimaa lauantaina 29.4 klo 17.00.