PEPO – MPKK 5-1 (1-0)

PEPO voitti tänään torstaina Amiksella pelatussa harjoitusottelussa Maanpuolustuskorkeakoulun jalkapallojoukkueen maalein 5-1. Kotijoukkueen maalintekijät olivat Abenezer Eloranta 2 ja Ilja Tartakovskiy 3. Lilakone lähti ensimmäisellä jaksolla hyvin liikkeelle ja pallo liikutettiin lyhyillä helpoilla syötöillä pelaajalta toisella. Vastustaja oli koko ajan sopivasti puoli askelta jäljessä. PEPOlla oli pari kulmaa jo kymmenen peliminuutin höyteillä, mutta tulosta ei niistä syntynyt. Vajaan 20 minuutin kohdalla Ville Vanttaja nousi oikealta ja antoi matalan keskityksen, jonka maalin edessä vapaaksi unohdettu Eloranta pisti maaliin. Kymmenen minuuttia myöhemmin  Samu Ikoselle pelataan syöttörallin päätteeksi pallo tekopaikkaaan maalin eteen, mutta laukaus nousi riman yli. 35 minuutin tienoilla MPKK esitti ensimmäisen järjestyneen hyökkäyksen – atakin päättänyt maalinuolijainen viuhui kuitenkin maalin ohitse. Jakson loppuun PEPOlla oli vielä yksi tulokseton kulma.

Toisella jaksolla riitti tapahtumia. Puoliajalla PEPO teki neljä vaihtoa. Kun toista jaksoa oli pelattu kolme minuuttia MPKK:n kärki ja PEPOn maalivahti Mats Malinen törmäsivät yhteen ja poliisi otti hieman lämpöä upseerin toiminnasta. Vain minuuttia myöhemmin pallo pelataan MPKK:n linjan taakse ja Abe pääsee purjehtimaan nokikkain maalivahdin kanssa, harhauttaa vielä tämänkin ja lataa pallon maaliin 2-0. Vain viisi minuuttia tästä ja Miikka Halme ja Vanttaja pelaavat oikealla hyvin yhteen ja Vanttaja pääsee syöttämään pallon maalin eteen Tartakovskiylle 3-0. Tämän jälkeen PEPO tekee yhden vaihdon ja hukkaa yhden kulman lisää. Kun neljänkymmenen minuutin jaksosta oli pelattu 25. minuuttia Peetu Juntunen nousi vasemmalta ja löytää – kuinka ollakaan – Tartakovskiyn sieltä, mistä maalit tehdään 4-0. 2 minuuttia tästä ja PEPOn kulma – 2 minuuttia kulmasta oikealta boxin kulmille pallon kanssa murtautunut Riku Hedman löytää Tartakovskiyn ja tilanne on 5-0. PEPO tekee pari vaihtoa ja tuhrii jälleen kulmansa. Kymmenen minuuttia  ennen päätöstä PEPOn puolustus rikkoo vastustajaa 20 metrissä keltaisen kortin ja vapaapotkun arvoisesti. MPKK:n vaparinantaja laukoo hirmuisen pommin, joka painuu vastustamattomasti muurin läpi PEPOn verkkoon 5-1. Loppuun molempien joukkueiden tuloksettomat kulmat ja peli on paketissa.

Energinen esitys joukkueelta. Kehut koko porukalle siitä. Tuloksellisten hyökkäysten päättäjien ja jo edellämainittujen nimien lisäksi annetaan tähtiä keskikentän pohjalle ja erityisesti Ryhäsen Eljakselle. Kautensa avasi myös pari uutta nimeä pelivahvuudessa nimittäin Tomi Karttunen ja Samu Mononen. Harjoituspelit on nyt saatu mukavalla tavalla pakettiin.

Kokoonpano (2 x 40 min, 4-2-3-1): Malinen, Vanttaja(55.Halme)-Kyläheiko-Pulli(70.Mononen)-Juntunen(70.Koistinen), Ryhänen-Vauhkonen(40.Karttunen), Laapas(40.Halme55.Hedman)-Eloranta-Koistinen(40.Metiäinen), Ikonen(40.Tartakovskiy)

 

 

 

Yhteistyökumppanit