PEPO – MPS 2 – 1 (1 – 0)

PEPO vahvempi Malmin Palloseuraa luvuin 2-1

Kauden toiseksi viimeinen kotipeli alkoi hyvin vauhdikkaasti. MPS oli lähellä siirtyä johtoon, mutta maalivahti Jirko Sorsa nappasi yritykset kiinni. Sorsa saikin päävalmentajalta Mika Heinolta hyvää palautetta.

”Jikke pelasi tänään hyvin. Otti muutamat hyvät kopit ja piti meidät pelissä mukana.”

Toisessa päädyssä tapahtui myös. Petteri Rönkkö pääsi latamaan boksin sisältä tolppaan ja vielä paluupalloonkin, mutta veto suuntautui ohi. Hetki tästä ja toppari Niko Pyyhtiä puski pallon verkkoon Jerry Särkän antamasta kulmasta. Ja näin tauolle mentiin lilapaitojen 1-0 johdossa.

Toisen puoliskon alkajaisiksi MPS tuli tasoihin ison merkkausvirheen vuoksi. Kolme keltapaitaa yksin maalinedustalla ja Akseli Hietala iski pallon häkkiin. Lilapaidat siirtyivät uudestaan johtoon 61. minuutilla, Jerry Särkän loistavasta keskityksestä Jakeem Johnson puski kauden 14. maalinsa.  Tämän jälkeen pelin ote siirtyi kotijoukkueelle ja pelissä olikin hyviä elementtejä, vaikkakin tänään pelattiin tuloksesta. Lisäosumia ei nähty ja tärkeät kolme pistettä jäivät Lappeenrantaan.

”Tärkeät kolme pistettä. Pelattiin ajoittain hyvää peliä. Toki, pieniä henkilökohtasia virheitä tuli, mutta kokonaisuutena ihan ookoo suoritus. Tärkein oli tulos.”, lopettaa päävalmentaja Heino.