PEPO piste- ja maalijahtiin Kimpiselle

PEPO piste- ja maalijahtiin Kimpiselle

Tänään vastassa on FC Lahden farmiryhmä ja on mielenkiintoista nähdä kuinka monta Veikkausliigastatuksen omaavaa pelaajaa PKKU kentällä esittelee tällä kertaa.
PKKU on sarjasijoitustaan ja pistetiliään (1.piste) parempi joukkue ja onkin kärsinyt niukkoja maalin tappioita kolmasti, sekä pelannut kertaalleen tasan sarjakärjessä olevien joukkueiden kanssa.

Kotijoukkueemme joutui tyytymään viime pelissä tasapeliin Mikkelissä, mikä lopulta taisi olla oikeutettu tulos. Kuitenkin, olemme pystyneet pitämään pallonhallinnan niin vahvasti joukkueellamme ja suhteessa luotuihin maalipaikkoihin ei voi olla vielä tyytyväinen. Tuossa onkin se asia mitä nyt pyritään parantamaan ja kentällä nähtänee hieman suoraviivaisempå ja ”maalinälkäisempi” joukkue.

Kimpisen Stadion, nurmi alusta ja seura tehnyt taas parhaansa luodakseen yleisölle unohtumattoman tapahtuman oikeaan jalkapalloympäristöön! Tervetuloa nauttimaan!

Sunnuntaina Kimpisen Stadionin ja luonnonnurmen avausottelu!

Sunnuntaina Kimpisen Stadionin ja luonnonnurmen avausottelu!Laajentunut anniskelualue aurinkokatsomossa ja sateen sattuessa katetussa katsomossa, yhteensä peräti yli 700 anniskelupaikkaa, PEPO – PKKU sunnuntaina klo 18.30. Tervetuloa!#PEPO #Lappeenranta #PEPO60v #PEPOLappeenranta #Jalkapallo #Kakkonen

Julkaissut PEPO Edustus 17. toukokuuta 2018