PEPO ”rummutettiin” nurin Kimpisessä. PEPO – Peltirumpu 4 – 6 (2 – 4).

PEPO maalintekijät

Jari, Peetu, Jugi, Cho (rp.)

Alku lupasi hyvää, Peltirumpu iski nopeasti takaisin

Ottelun alku lupasi hyvää, johtoon siirryttiin kulmapotkun jälkitilanteesta Jari Ahosen komealla laukauksella. Toisen kerran johtoon siirryttiin Peetu Juntusen toimesta.

Molemmat johtotilanteet vierailijat kuittasivat nopeasti ja maalintekotilanteisiin nähden ansaitusti.

Pallollinen huolellisuus, pelirohkeus ja aloitteellisuus puuttui. Peli kääntyi vieraille.

Ajoittaisesta painostuksesta huolimatta kotijoukkue ei löytänyt pelirytmiään, jonka johdosta vastustajalle avautui pelitilaa ja  maalintekotilanteita vaarallisilta alueilta. Lukuisat virhesyötöt, puskeminen vastustajan puolustuslinjaan söi energiaa ja uskoakin.

”Yritettiin väkisin, turhaan kiirehtien. Maltti pallossa puuttui ja vastustaja hyödynsi pallon menetykset hyvin. Alkuverryttelyssä vireystila oli hyvä ja tekeminenkin hyvää. Jotain meiltä puuttui pelaamisesta, analysoitavaa jäi. Nälkää seuraavaan peliin löytyy varmasti tämmöisen selkäsaunan jälkeen.” sanaili valmentaja Saarela.

”Tappio sattuu, mutta kyseessä on vain yksi peli. Seuraava peli on jo keskiviikkona nälkaistä mikkeliläisjoukkuetta vastaan. Uskon joukkueen reagoivan tämän päiväiseen oikein ja tappelevan pisteistä keskiviikkona nälkäisenä.”

Peltirumpu ansaitsi voittonsa

”Pisteet menivät tänään ansaitusti vierailijalle, onnittelut voitosta heille. Pelitaitava joukkue pelasi tehokkaasti ja äijämäisesti. Peltirumpu tulee olemaan muillekin joukkueille kova kanto kaskessa syyskierroksella.”

 

Yhteistyökumppanit