PEPO solmi jatkosopimuksia

PEPO solminut sopimukset Tuomo Kaltion, Nikke Veikkasen, Jarno Silvastin, Paavo Kurkaan sekä Eetu Suoraniemen kanssa.

PEPO solmi sopimuksia nuorten pelaajiensa kanssa. Jo viime kaudella joukkueessa esiintyneet nuoret Tuomo Kaltio ja Nikke Veikkanen jatkoivat sopimuksiaan. B-nuorista nostettiin edustuksen sopimuspelaajaksi hyökkääjä Jarno Silvast. Myös kokenut puolustaja Paavo Kurkaa jatkaa lilojen värissä ja paluumuuttaja (FC Lahti Akatemia) Eetu Suoraniemi tuo lisää vaihtoehtoja keskikentälle.

”On hienoa että seurassa on nuorta jatkuvuutta jatkuvasti ja nimenomaan nuoria, jotka pystyvät tällä tasollakin jo pelaamaan hyvällä tasolla. Kurkaan Paavon merkitys joukkueelle ja valmennukselle on merkittävä. Paavo asenteellaan ja esimerkillään nostaa tekemisen tasoa koko joukkueessa. Suoraniemen Eetussa on potentiaalia mitä toivon että saadaan ulosmitattua vihdoin tällä kaudella,” kommentoi valmentaja Heino.

PEPOlla on nyt 17 pelaajasopimusta. Neuvotteluja käydään vielä muutamien ”täsmähankintojen” kanssa ja tammikuussa pelattavassa AviaSport Areenassa järjestettävässä turnauksessa nähdään muutamia mielenkiintoisia testipelaajia.

Yhteistyökumppanit