PEPO sopimukseen Akeg Dengin kanssa

PEPO sopimukseen Akeg Dengin kanssa

Mikkelissä MP:ssa pelaajakasvatuksensa saanut Akeg Deng vahvistaa PEPO:n hyökkäystä. Vaasa IFK:ssa sekä MiPK:ssa Kakkosta pelannut nopealiikkeinen Deng tuo lisävaihtoehtoja joukkueen hyökkäyspään pelitapoihin.

”PEPO:n pelaaminen viime kaudella vakuutti minut ja halusin tulla mukaan kilpailemaan peliajasta menestyvään joukkueeseen. Joukkueen selkeä tavoite menestyä ja tekeminen tuolla harjoituksissa, on motivoivaa ja toivon että joukkue voi hyödyntää osaltaan omia vahvuuksiani kentällä. Kaupunki on tullut pikkuhiljaa tutuksi nyt opiskeluidenkin takia ja joukkuekaverit vielä parantavat viihtyvyyttä täällä Lappeenrannassa. Joukkueeseen oli helppo tulla mukaan, kun ennakkoon oli jo muutamia tuttuja pelureita matkassa,” kommentoi Deng siirtoaan Lappeenrantaan.

PEPO perhettä, Akeg Deng toinen oikealta.

”Akeg on pelaaja, joka tuo hyvää aktiivisuutta kentälle sekä pallottomaan että pallolliseen pelaamiseen. Nopea ja sopivasti agressiivinen pelaaja jonka pelaaminen tulee varmasti ilahduttamaan joukkuetta sekä katsojia. Hänessä on vielä paljon mittaamatonta potentiaalia, mitä voimme hyödyntää kentällä,” toteaa puolestaan valmentaja Heino.

Akegin sekä koko muun joukkueen kuulumisiin voi tulla tutustumaan keskiviikkona 31.1. klo 17.00 – 19.00, PEPO-Stadium- tapahtumaan IsoKristiinassa.

Yhteistyökumppanit