PEPO sopimukseen Aleksi Ikosen kanssa

PEPO Lappeenranta tehnyt pelaajasopimuksen Aleksi Ikosen kanssa. 21-vuotias on edustanut lilapaitoja myös aikasemmin – B-junnuista edustukseen, jossa viimeeksi 2013. Ikonen edusti viime kaudella Kakkosta pelaavaa kajaanilaista AC Kajaania sekä sitä aikaisemmin samalla sarjatasolla pelaavaa Kultsu FC:tä. Aksu-lempinimeä kantava laituri on harjoitellut pari viikkoa lilapaitojen mukana.

”Paikkaa ei irronnut ulkomailta eikä Ykkösestä, joten näin parhaaksi tulla Lappeenrantaan. Hyvä valmennus, joka auttaa kehittymään entisestään. Joukkue on nuori ja yhteinen sekä tavoitteena on tottakai lähteä voittamaan jokaista peliä ja sitä kautta tavoittelemaan nousukarsintapaikkaa.”, kommentoi Ikonen.

Päävalmentaja Mika Heino luonnehtii Aleksia nopeaksi kevytrakenteiseksi pelaajaksi, joka on myös taitava pallon kanssa.

”Aksu on vanha valmennettava Kultsusta, jonka tunnen pelaajana erittäin hyvin. Tavoitteelinen urheilija, joka on mennyt niistä ajoista eteenpäin. Uskon, että tuo uutta meidän pelaamiseen sekä laitapelaamiseen lisää uhkaa. Tilanteesta riippuen tullaan peluuttamaan oikeassa tai vasemmassa laidassa. Todella tyytyväinen, että saatiin Aksu meille.”

Ikonen on käytettävissä jo huomenna sarja-avauksessa, kun matkustetaan Helsinkiin Klubi 04:n vieraaksi.

Yhteistyökumppanit