PEPO sopimukseen Paul Blanchetten kanssa

PEPO on solminut kauden mittaisen sopimuksen amerikkalaismaalivahti Paul Blanchetten kanssa

 Nuori 22-vuotias maalivahti oli PEPOn testissä tammikuun alussa. Paul harjoitteli kaksi viikkoa joukkueen kanssa ja pelasi kahdessa ottelussa AviaSport-turnauksessa, vakuuttaen osaamisellaan valmennustiimin.

”Paul on isokokoinen (194 cm), ulottuva maalivahti joka omaa myös räjähtäviä ominaisuuksia torjunnoissaan. Hän osaa johtaa erinomaisesti pelaajia ja kykenee mainiosti pelaamaan myös jaloin palloa, mitä pelitapamme vaatiikin. Uskon että voimme auttaa häntä urallaan eteenpäin täällä, samoin hän pystyy auttamaan joukkuettamme menestymään. Meillä on kolme erinomaista vaihtoehtoa maaliin ja kilpailutilanne kehittää jokaista maalivahtia. Uskon ettei millään muulla Kakkosen joukkueella ole yhtä hyvää tilannetta näiltä osin,” kommentoi maalivahtivalmentaja Ville Muhli.

PEPOn testijaksolla oli seitsemän pelaaja ja neuvottelut jatkuvat myös muutaman muun testipelaajan kanssa. Näistä tiedotetaan hieman myöhemmin lisää. ”Olin erittäin tyytyväinen testijaksoon ja saimme hankittua mukaan pelaajia, jotka todellakin vahvistavat joukkuetta. Koko joukkueemme tekemisen taso nousi hyvästä tekemisen tasosta vielä hieman lisää harjoitusjakson aikana ja varmasti pian voimme julkaista lisäsopimuksia.” toteaa päävalmentaja Mika Heino.