PEPO taas paikallisottelussa!

PEPO – Sudet klo 17.00

 

Joukkueemme kohtaa tänään Sudet Kouvolasta. Susien kausi on lähtenyt käyntiin kamppaillessa putoamistaistelusta ulos  ja voitto viikko sitten FC Lahti Akatemiasta 3 – 2 toi hieman helpotusta tilanteeseen. Sudet tulevat varmasti nimensä mukaisesti Kimpiselle taistelemaan sarjapisteistä, eikä missään nimessä ole aliarvioitava ryhmä. Alfasutena joukkiota johtaa maalikuninkuuden sarjassa viime vuonna voittanut, alati vaarallinen Niko Nakari, jonka lisäksi tuttuna pelaajana lappeenrantalaisille kentällä esiintyy myös ex-PEPO Samu Kauppila.

 

Sudet peliin on valmistauduttu jälleen huolella ja vastustaja tunnetaan erittäin hyvin. Omasta joukkueestamme Richard Ainscough on pelikiellossa ja viimeksi hyvin topparin paikalla esiintynyt Eetu Suoraniemi on veljensä tukena häissä. Tänään taas muutamat pelaajat saavat näytön paikkansa tätä kautta.

 

Tavoitteena on jatkaa voittojen tiellä ja viedä taas hieman joukkueen peliä eteenpäin. Viime aikaiset onnistumiset peleissä sekä harjoituksissa ovat antaneet varmasti sopivasti itseluottamusta, joka toivottavasti kantaa pitkin kautta. Joukkueen puolustuspelaaminen ja maalitilanteiden rakentelu on saatu  hyvälle mallille. Lisäksi viimeistely maalinteossa sekä tilanteiden viimeiseen ratkaisevaan syöttöön on vaikuttanut useampi pelaaja, joka tuo vakautta maalintekoon toivottavasti taas tänäänkin.

 

Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää kotiavausta Kimpiselle klo 17.00 alkaen.

 

ps. Ennen jännittävää ottelua ja ottelun aikana voitte tutustua PEPO:n maistuviin uutuustuotteisiin PEPO-kahvin ja PEPOLAINEN-makkaran muodossa. Tuotteet ovat syntyneet yhteistyökumppaneidemme Lehmus Roasteryn ja Tilateurastamo Ikosen kanssa.