PEPO valmiina vahvistamaan asemaansa

PEPO:n kymmenpäiväinen urakointi (kolme peliä kymmeneen päivään) päättyi viime viikolla niukkaan 2 – 3 tappioon sarjakärki Gnistanille. Gnistan päätti PEPO:n viiden ottelun voittoputken. Ottelun jälkipyykit käytiin läpi maanantain videopalaverissa ja opiksi on otettu.

”Olemme saaneet hyvän harjoitusviikon alle ja peruspelaamisemme on ollut nyt hyvällä tasolla. Luottavaisin mielin ja odotuksin lähdetään Järvenpäähän hakemaan kolmea sarjapistettä”, toteaa joukkueen valmentaja Heino.

JäPS kaatoi PEPO:n kevätkierroksella Kimpisellä 0 – 1, jolloin joukkueen maalinteossa oli ongelmia. ”Kevään peleistä opiksi ottaen on maalintekoa harjoiteltu paljon ja varmasti pelaajatkin ovat alkaneet tunnistamaan toistensa vahvuuksia paremmin. Åken Antin paluu puolustuslinjoille on lisäksi tuonut johtajuutta alakertaan. JäPS kohtaakin varmasti hieman erilaisen vastustajan kuin aiemmin. JäPS on melko fyysinen ja juoksuvoimainen joukkue eikä varmasti luovu helpolla pisteistä kotikentällään. Kovasti pelipäivää taas odotellaan ja lähdetään nauttimaan ja lyömään itsemme likoon parantaaksemme asemiamme sarjassa”, jatkaa joukkueen valmentaja.

JäPS – PEPO la 3.9. klo 16.00 Järvenpää