PEPO voittoon JIPPOsta (3-0) 3-1

voitto jippoPEPO – JIPPO (3-0) 3-1

Lauantaipäivän ratoksi PEPO kohtasi Amiksella JIPPOn, joka pelasi viime kaudella Kakkosta, mutta ensi kesänä sarjana toimii Kolmonen.

PEPO lähti otteluun voitto mielessään ja se näkyi alussa katsomoon asti, kun lilapaidat tykittivät alle puoleen tuntiin kolme osumaa. Ensimmäinen osuma syntyi vapaapotkusta 11. peliminuutilla Jerry Särkän jalasta. Kymmenen minuuttia tästä, niin yhdysvaltalainen Jakeem Johnson tuplasi johdon maalinedustalta vaparin jälkitilanteesta. Tästä pari minuuttia myöhemmin Ilya Demirel paukutti kolmannen kerran pallon pussiin.

Ensinmäinen ei suinkaan ollut silkkaa lilojen dominointia, vaan myös JIPPO pääsi maalintekopaikkoihin. Viimeisenä lukkona toimi kuitenkin lilojen maalilla aloittanut Simo Partinen.

Toisella puoliskolla peli muuttui molemmilla joukkueilla sekavaksi, joka johti flipperiin keskikentällä. Tästä huolimatta JIPPO onnistui maalinteossa läpiajosta, kun puoliskoa oltiin pelattu 10 minuuttia. Joensuulaiset saivat maalin jälkeen useita paikkoja, pallo kävi mm. tolpassa. Myös PEPOlla oli paikat maalintekoon, mm. Johnsonin läpiajo, jonka joensuulaisten maalivahti torjui hienosti.

Päävalmentajalla Mika Heinolla oli selvät sävelet hyvästä ensinmäisestä ja heikosta toisesta puoliskosta.

”Eka puoliaika oli hyvää tekemistä ja viikolla harjoitellut asiat toteutuivat. Toinen puoliaika oli taas sekavaa peliä molemmilta joukkueilta. Toisen puoliajan alkuun tehtiin vaihtoja, jonka jälkeen suorittaminen heikkeni ja tuli mm. harhasyöttöjä. Pelisuunnitelma katosi johonkin toisella puoliajalla ja siihen ei ole kaudella varaa. Ehkä ensimmäisen puoliajan selkeä hallinta vaikutti toisen puoliajan tekemiseen. Joukkueen kanssa keskustellaan ja korjataan tilanne. 40:een minuuttiin pelistä olin erittäin tyytyväinen.”

Seuraavan kerran pelataan ensi lauantaina (16.04.) Mikkelissä Mikkelin Palloilijoita vastaan.