PEPO:lle jatkosopimuksia

PEPO:lle jatkosopimuksia

PEPO:n runkopelaajiin kuuluvat Jerry Särkkä, Markus Koistinen ja Iivo Jaako ovat tehneet jatkosopimukset PEPO.n miesten edustusjoukkueen kanssa. Kaikki kolme pelaajaa ovat tärkeä osa joukkueen rakentamista kaudelle 2018.

Jerry Särkkä on kuulunut jo vuosia joukkueen menestyksen takuumiehiin ja kokeneenakin pelaajana on pystynyt kehittämään jatkuvasti itseään pelaajana. Kaudelle 2018 odotan Jerryltä kehityksen jatkuvuutta ja uskon hänen pystyvän tukemaan joukkuetta panoksellaan tavoitellessamme nousua kohti Ykköstä.

Markus Koistinen on joukkueen juoksukone ja uhka jokaiselle vastustajalle. Markuksen koko potentiaalia jalkapalloilijana ei vielä ole ulosmitattu. Hän on yksi niistä pelaajista joka luo elämyksiä kentällä loistavien yksilösuoritustensa avulla. Parhaimmillaan liigatason pitelemätön laitapelaaja.

Iivo Jaakon viime kausi meni hieman pilalle alkukauden loukkaantumisten takia. Kaudella 2016 alkanut hieno kehitys jäi keskeneräiseksi viime kaudella ja tarkoituksena on jatkaa Iivon kanssa kehitystyötä. Iivon vahvuutena on hyvä ja varma pelinavaaminen ja kehityskohteet puolestaan selvillä, mihin talven aikana tullaan kiinnittämään huomiota.

Joukkueen rakentaminen jatkuu hyvää vauhtia ja pian varmasti julkaistaan lisää sopimusuutisia.

Yhteistyökumppanit