PEPO:lle jatkosopimus

PEPO:lle jatkosopimus

PEPO on solminut viime vuonna kapteeninnauhaakin kantaneen Petteri Rönkön kanssa jatkosopimuksen kaudelle 2018. 160:n Ykkösen (39 maalia) ja 136:n (46 maalia) Kakkosen pelin kokemus ja esimerkillisyys sekä harjoitus- että pelikentällä, tuo lisäarvonsa nuorten pelaajien kasvatukseenkin. ”Petterin kanssa kolme kautta yhteistyötä tehneenä tiedän, että hänen ammattimainen tekemisensä on loistava esimerkki myös
nuorille pelaajillemme heidän ottaessa askeleita eteenpäin urallaan. Petteri on ”teräsmies”, joka on uurastanut kaudesta toiseen täysiä peliminuutteja ja tiedän aina varmasti mitä monipuolinen pelimies peliin tuo tullessaan. Hienoa että saimme rakennettua kokonaisuuden Petterille tänne Lappeenrantaan,
jolloin hän voi yhdistää tulevaa työuraansa ja jalkapalloilijan elämää,” kommentoi seuran päävalmentaja Mika Heino.

Myös nuori Elmo Aavela (19) siirtyy FC Kultsusta PEPOon. Elmo sai jo viime vuonna kokemusta Kakkosesta ja esiintyi hyvin try-out jaksolla harjoituksissa, lunastaen paikan joukkueessa. Myös muutamien muiden try-outilla olleiden nuorten otteita seurataan kauden aikana ja kutsu edustusjoukkueeseen voi kauden mittaan tulla. Nuoret hakevat vielä toistaiseksi peliajan B-junioreista ja Lappeen JK:sta. PEPOlla on nyt 16 pelaajasopimusta ja joukkueen viimeistely on loppusuoralla. Kausi aloitetaan Suomen Cupin lohkovaiheessa 20.1. kohtaamalla hallitseva Suomenmestari HJK vieraskentällä.

Uusiutunut joukkue tuodaan kotiyleisön eteen AviaSport Areenalla sunnuntaina 4.2. klo 13.00 pelattavassa ottelussa PEPO – HIFK.

PEPOn muut sopimuspelaajat kaudelle 2018: Edvin Salazar, Alieu Ceesay, Jonathan Dunyin, Tomi Karttunen, Markus Kyläheiko, Nikke Veikkanen, Eetu Suoraniemi, Iivo Jaako, Markus Koistinen, Craig Hill, Elmo Aavela, Joona Viskari, Joel Laitinen, Tuomo Kaltio, Jerry Särkkä ja Petteri Rönkkö.