PEPO:lle uusi keskuspuolustaja loppukaudeksi!

PEPO rekrytoi KäPa:sta 26-vuotiaan Cherif Ndiayen vahvistamaan joukkuettaan loppukaudeksi. Jens Harjun loukkaantuminen ja poissaolo loppukauden peleistä pakotti seuran katsomaan olemassa olevia vaihtoehtoja.

Cherif löytyi Käpylän Pallosta, joka pelaa Kakkosen B-lohkossa. Cherif oli jo osoittanut Käpylässä olevansa Kakkoseen kovan luokan vahvistus ja PEPO:n onneksi hänelle syntyi mahdollisuus siirtyä Lappeenrantaan.

Senegalilaisista juuristaan huolimatta, Cherif on saanut jalkapallo oppinsa Italiasta jonne hän muutti jo 10-vuotiaana, isän edustaessa AC Cesenaa Serie A:ssa. Cherif pelasi nuoruusvuotensa AC Cesenan Akatemiassa ja Primavera sarjassa (U15 – U19).  The Campionato Nazionale Primavera on Italian merkittävin juniorisarja, jonka Italian Serie A on organisoinut Serie A ja Serie B seuroille.

Primavera kokemuksen jälkeen Cherif hankki kokemusta Italian 3 div. joukkueista ennen siirtymistään Suomeen, Käpylään ja sitä kautta vahvistamaan PEPO:a. ”Cherif on isoksi pelaajaksi (195 cm) ketterä ja pallovarma ja sopii erinomaisesti pelitapaamme. Lisäksi hän tuo mm. erikoistilannepelaamiseemme uusia mahdollisuuksia. Olen erittäin tyytyväinen hankintaamme, nähtyäni hänet esiintymässä KäPa:ssa ja ensimmäisessä ottelussaan meillä JäPS:aa vastaan,” kommentoi PEPO:n päävalmentaja Mika Heino.

 

 

Seuraava ottelu PEPO – FC Kultsu, torstaina 3.8. klo 18.30 Kimpisellä.