PEPOn sopimuspelaaja siirtyy urallaan eteenpäin

PEPO ja miesten edustusjoukkueessa kausina 2018-20 pelannut puolustaja gambialainen Alieu Ceesay ovat hyvässä yhteishengessä sopineet pelaajan siirrosta. Alieu siirtyy Ykkösessä pelaavaan Vaasan Palloseuraan (VPS).

PEPO on tyytyväinen, että Alieu Ceesay’lle avautui mahdollisuus pelata VPS:ssa, kun vaasalaisjoukkue uusi puolustustaan.

Myös PEPO:lle tämä siirto sopii hyvin, sillä PEPO:n joukkueessa ennakoidaan kaudella 2021 olevan paljon puolustuspäässä pelaamaan pystyviä pelaajia ja kilpailutilanne saadaan pidettyä terveenä Alieun siirron jälkeenkin.

PEPO:n päävalmentaja Janne Muhli kiittää Alieu Ceesay’ta erinomaisesta ammattimaisesta toiminnasta osana joukkuetta. Alieu on ollut esimerkillisesti joukkueen mukana myös silloinkin, kun on ollut loukkaantuneena. Pituutensa ansiosta hän on ollut vahva maalinedustapelissä, niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä. Hän on puolustavasta roolistaan huolimatta tullut esiin myös maalintekijänä, juuri pituutensa ansiosta. Kolmen vuoden aikana PEPO:ssa hän teki yhteensä yhdeksän maalia, joista päättyneellä kaudella kaksi.

PEPO:n päävalmentaja Janne Muhli: ”Kiitämme Alieuta pitkästä yhteistyöstä PEPO:ssa ja toivotamme Alieu’lle kaikkea hyvää Vaasassa”.