PEPO:n vahva esitys, pisteet jäivät Oulunkylään

Gnistan – PEPO 1-0

PEPO:n vahva esitys ei vieläkään kartuttanut pistepottia.

”Vähän toistoltahan tämä tuntuu mutta tuon esityksen jälkeen pistekin olisi tuntunut menetykseltä, nyt menetettiin kaikki kolme,” kommentoi valmentaja Heino.

Joukkue piti sarjakärkeä ”pihdeissään” lähes koko 95 minuuttia. Viimeistelystä puuttuu edelleen viimeinen huolellisuus ja päättäväisyys mutta peli luo uskoa siihen että maalit vielä tulevat.

Peli pysyi hyvässä kontrollissa, ikävä kyllä yksi nukahdus puolustukselle ja Kipinän Mauricio Hopsu viimeisteli laadukkaasti 52′ minuutilla. PEPO petrasi edellisestä MP pelistään ja painoi peliä toistuvasti läpi ottelun kohti Gnistanin maalia saamatta kuitenkaan ansaittua palkinto. Taiston tauottua kentällä nähtiin pettyneitä pelureita ja Gnistanin valmennusjohdon sympaattisin sanoin ”tämä on maalintekopeli”, täytyy vain pettymys kääntää voimavaraksi kohti JäPS-peliä.

Palloliiton ottelupöytäkirja

Seuraavan kerran pelataan ensi viikon sunnuntaina, kun Kimpiselle saapuu vieraita Järvenpäästä. Kyseessä on paljon puhuttu PEPO EXPO-tapahtuma, joka alkaa jo klo 15. Itse ottelu alkanee klo 18.30.

PEPO – JäPS 19.6