Perinteikäs KTP Kimpiselle

FC KTP seurana uhkuu perinteitä ja pitkä kierros Veikkausliigan ja Ykkösen kautta johti lopulta Kakkosen viheriöille.

 

KTP sai uuden valmentajan pääkaupunkiseudulta, kun entinen A-maajoukkueikoni Jari (Jallu) Rantanen otti ohjat Kotkassa käsiinsä. Jallu on koonnut vahvan ryhmän Kakkoseen. Kotka tulee hieman siipirikkoisena Lappeenrantaan mutta on varmasti vaarallinen vastustaja taitavine ulkomaalaisvahvistuksineen.

 

Kotijoukkueen kausi on edennyt koko ajan vahvemmin ja pelikin on löytynyt uomilleen. Joukkue on pystynyt välttämään loukkaantumisia, jolloin harjoittelu on ollut jatkuvasti isolla ryhmällä hyvällä tasolla ja kehityskin on mahdollistunut. Näyttää siltä että viime vuonna maksetut oppirahat tuottavat nyt jatkuvaa korkoa joukkueelle.

 

Kyseessä on A-lohkon kärkikamppailu ja ottelun voittanut joukkue siirtyy sarjajohtoon. Tiedossa on taas yksi ”paikallisottelu” ja sarjapisteiden lisäksi kilpaillaan alueen herruudesta. Tiedossa on varmasti viihdyttävä ottelu, molempien ryhmien pyrkiessä pallonhallinnan kautta voittoon.

 

Kommentit ottelusta voi kuulla kotijoukkueen valmennuksen näkökulmasta Satamatorille ottelun päätyttyä. PEPO yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa järjestää tapahtumapäivää, josta lisää seuran kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.