Petteri Rönkkö jatkaa lilapaidoissa

31-vuotias keskikenttäpelaaja Petteri Rönkkö jatkaa PEPOssa

PEPO solminut jatkosopimuksen kuopiolaislähtöisen pelaajan kanssa. Ykkösessäkin 160 ottelua pelannut Petteri Rönkkö iski viime kaudella kahdeksan maalia ja oli näin joukkueen toiseksi paras maalintekijä. Päävalmentaja Mika Heino nostaakin esille Rönkön tärkeyden.

”Kahdaksalla maalilla oli tärkeä pelaaja, mutta hänen suurempi rooli ja merkitys on hänen kokemuksensa. Auttaa joukkuetta eteenpäin valmennuksen lisäksi. Kokonaisuudessaan erittäin tärkeä pelaaja meille.”, kertoo Heino

Rönkkö jatkaakin lilapaidoissa ja Lappeenrannassa ilomielin. Hän kehuu samalla myös PEPOn toimintaympäristöä, valmennusta, harjoitusolosuhteita sekä tavoitteita.

”Hyvin mielin jatkan. Nyt on tuttu toimintaympäristö, joten on helppo jatkaa. Tyytyväinen fiilis, että päästään jatkamaan projektia. Menneellä kaudella tuntui, että joukkueessa olisi ollut potentiaalia vaikka mihin, mutta kuitenkaan ei oltu vielä joukkueena valmiita. Henkilökohtaisesti haluan vieläkin pelata 2. divaria korkeammalla ja näen sen täällä mahdolliksi saavuttaa. Lappeenrannassa vaikuttaisi olevan kokonaisuudessaan nousujohtainen pöhinä ja kiinnostus futispuolella.”

Viime kausi oli Rönkön mukaan erittäin vaihteleva ja varsin raskas henkisesti sekä fyysisesti. Hyvän talvikauden jälkeen hän kertoo, että tehoton alkukausi oli hyvin raskas. Pelit kuitenkin tuntuivat pääsääntöisesti hyvälle, joten tuntuma oli hänellä, että kyllä tämä kääntyy.

”Puolenvälin kieppeillä saatiin draivi päälle ja tuntui, että vielä noustaan jopa tavoittelemaan kärkeä.”

Henkilökohtaisesti Rönkkö kertoo kauden olevan hyvä sekä ensinmäinen kokonainen kausi keskikentän keskellä tykästyen samalla pelipaikkaan.

”Ensi kaudella haluan auttaa ja kantaa joukkuetta kriittisillä hetkillä ensi kaudella, että pystytään kääntää tiukat pelit voitoiksi ja tottakai tehdä myös tehoja. Joukkueena haluan, että peli kehittyy entisestään ja tietenkin haluan voittaa sarjan. Nöyrästi lähdetään voittamaan peliä kerrallaan ja toivottavasti kauden lopuksi ollaan huipulla.”, lopettaa Rönkkö.

Yhteistyökumppanit