Putkien kaatkoon!

Kauden viimeinen Amiksen ottelu, ennen Kimpiselle siirtymistä, PEPO tarjoaa mahdollisuuden katkoa nyt kaksi putkea. Emme ole voittaneet virallista sarjaottelua kertaakaan Amiksella Kakkosen aikana, eikä MiPK ole hävinnyt vielä peliäkään kuluneella kaudella. Nyt on aika päättää nuo molemmat putket.

 

MiPK on pelannut tuloksellisesti vahvan alkukauden ja puolustanut omaa maaliaan vahvasti. Joukkueessa löytyy vaarallisuutta myös maalintekoon, kokeneen Veikkausliigalegenda Rafaelin #9 ja Ykkösessä aiemmin KTP:tä edustaneen Isaac Kannahin #7 muodoissa. Puolustusta on menestyksekkäästi johtanut entinen PEPO peluri Miika Ekmark #33, veljensä Tommin kanssa joka on nilkkavamman takia kuitenkin nyt sivussa.

 

Sunnuntaina kävimme MIPK – FC Lahti Akatemia (0 – 0) ottelussa ja keskiviikon otteluun on valmistauduttu huolella. Vastustajan heikkoudet ja vahvuudet on tiedossa. Toivotaan ettei MiPK ”parkkeeraa bussiaan” maalin eteen vaan lähtee kotiottelunsa tavoin rohkeasti pelaamaan ja haastamaan meitä, jolloin voimme tarjota katsojille viihdyttävän jalkapallo-ottelun.

 

Parannettavaa viime JäPS pelistä jäi ja harjoitusviikon aikana on kehitettäviä osa-alueita jälleen käyty läpi. Pelitapamme on melko vaativa ja toistaiseksi pelaajat ovat ehkä liikaa joutuneet miettimään kentällä toimintojaan, mikä on sitten näkynyt hieman staattisena pelaamisena. Uskon että oikeanlaista rentoutta ja tekemisen automatisoitumista alkaa näkyä paremmin nyt kauden vanhetessa, joka näkyy varmasti myös tuloksissa.

Seuratkaa peliä ja arvioikaa itse mitä MiPK:n heikkouksia yritämme hyödyntää ja onko omaan ryhmitykseemme tehty mitään poikkeavia muutoksia. Muistakaa myös ottelun aikana käydä äänestämässä PEPOn twitter tilillä kotijoukkueen parasta pelaajaa!