Rantakylään SavUsukeltamaan

PEPO ui syvissä vesissä, kirjoittaa Etelä-Saimaa, ja joukkue sukeltaa keskiviikkona seuraavaksi entiseen Mikkelin maalaiskuntaan Savilahden Urheilijoiden vieraaksi. Vaikka SavUkonekin on yskinyt viime peleissä (alla tappio ja tasuri), on PEPOn palokunnalla melkoinen sammutusurakka tiedossa. Ensi alkuun pitäisi saada ne omat laukaukset kohti maalia. Sitten pitää lukea vastustajan pitkät avaukset ja ottaa ne pois. Muutapa se ei tosin juuri vaadikaan. PEPO on tullut nyt pari kertaa yllätetyksi ja voisi vaihteeksi yllättää itse. Pomppiakin se pallo voisi joskus meillekin.

SavU tulee pelin alkuu hirmuisella ryminällä. SavUn oikean laidan kipittäjiä Oravaa ja Sirviötä ei saa päästää karkuteille. Erikoista SavUn IPS-häviössä viime viikolla oli se, että ko. kaksikko otettiin puoliajalla kentältä pois, mikä vei SavU:n pelistä parhaan terän. Mutkaa rantakyläläiset pitävät targettina ja häntä vastaan joudutaan taistelemaan sekä maassa että ilmassa. IPSin raportin mukaan nuoret ipsiläiset pääsivät toisella jaksolla ajamaan kohti alinta linjaa, mutta SavU:n suoraan 80-luvulta tuoma miesvartiointi etutopparin kera olisi toiminut kohtuullisen hyvin.

No jotainhan siellä SavUlla pieleen meni, kun IPS vei pisteet maalein 2-3. Ensimmäisessä IPSin maalissa sivuraja jatkettiin tekopaikkaan, toinen lähti läpisyötöstö linjan taakse ja kolmas ammuttiin vaparina sisään. Se on varmaa, että maalipaikkoja tulee molemmille joukkueille seuraavassakin pelissä, mutta kelle ne maistuvat tällä kertaa – se nähdään keskiviikkona.

Keskiviikko 31.7. klo. 18:30 SavU – PEPO Rantakylä (n), Mikkeli

Yhteistyökumppanit