Sarjan alkuun kymmenen päivää

Sarjakauden avaus lähestyy ja viimeisteleviä valmisteluja tehdään. Edustusjoukkueen pelaajisto tapasi muutamia kannattajia, kuullakseen odotuksia joita heillä on kauden alla. Nuorimmat fanit olivat 12-vuotiaita ja muutama kokeneempikin kannattaja oli mukaan saatu. PEPOn kannattajaryhmä, Boys of 850 oli hienosti edustettuna ja pelaajat antoivat palautteen jälkeen asianmukaiset kiitokset koko kannattajaryhmälle.

”Uskon että pelaajille oli mentaalisesti tärkeä tavata kannattajiamme silmästä silmään ja nähdä mitä joukkue ja pelaajat heille merkitsevät. Seura ja joukkue ei ole vain pelaajia varten vaan taustalla on paljon henkilöitä, joille tekemisellämme on merkitystä,” avaa päävalmentaja Heino tapaamisen merkityksestä.

Tulevana lauantaina joukkueemme kohtaa Helsingisssä vielä toisen lohkon KäPan viimeistelyottelussa. KäPa on tyyliltään yksi lähimpänä avausvastustaja Klubi 04:ää oleva ryhmä Kakkosessa ja nyt on hyvä tilaisuus hioa vielä viimeiset asiat kuntoon.

Joukkue alkaa näyttää valmiilta sarjaan ja odottaakin jo innokkaana sarja-avausta. Preseason kulki pääasiassa suunnitellusti ja lopun ”kompastelutkin” käännettiin lopulta harjoituskentällä voitoksi sarjaa silmällä pitäen.

Sarja-avaus Helsingissä la 22.4.klo 17.00 Sonera Stadion

Kotiavaus la 29.4. klo 17.00 Ammattikoulun tekonurmella