Sarjan kärkijoukkueiden kohtaamiset jatkuvat

PEPO saa lauantaina vastaansa Veikkausliigaseura KuPS:n farmijoukkue KuFu-98:n. KuFu:ssa on vieraillut useampia liigajoukkueen pelaajia vahvistamassa joukkuetta. Siirtoikkunnan nyt sulkeuduttua on vain nuorilla junioripelaajilla mahdollisuus siirtyä joukkueiden välillä. Viime pelissä oli KuFu:lla mukana mm. Urho Nissilä #16, joka on varmasti yksi lupaavimmista nuorista pelaajista maassamme. KuFu:n joukkue on PEPO:n lailla nuori, erittäin juoksuvoimainen ja varmasti yksi taitavimmista joukkueista sarjassa.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Kuopiossa päättyi 2 – 2 tasapeliin ansaitusti.

PEPO joutui tyytymään viime pelissä tasapeliin 1 – 1 Järvenpäässä, hallittuaan peliä selkeästi. Joukkueen murtautumispelaamisessa oli parannettavaa ja toisen erän suvereenista hallinnasta huolimatta ei varsinaisia maalintekopaikkoja pystytty luomaan. Ongelmaa on käyty läpi, harjoiteltu ja katsotaan näkyykö tulos nyt tulostaululla.

Lilapaidat haluavat voittaa ja tavoittelee kiivaasti sarjan kakkostilaa KuFu:lta, joka olisi erinomainen saavutus seuralta aiempiin kakkosen visiitteihin verrattuna. Aiemmat käynnit Kakkosessahan ovat johtaneet putoamisiin sarjasta. Nyt olisi mahdollista saavuttaa ainakin maakunnallinen paremmuus (MP, Kultsu, Sudet) ja toivottava, että myös naapuriseuramme pystyisivät pitämään sarjapaikkansa. Tällöin myös ensi vuonna olisi makeita paikallisvääntöjä.

Lauantaina, klo 14.30, PEPO – KuFu-98