Taistelupisteet, PeKa – PEPO 2 – 4

Maalintekijät

Cho (3), Peetu (1)

Shokkialusta toivuttiin

Ottelun alku ei mennyt suunnitelmien mukaan. Kotijoukkue PeKa siirtyi onnistuneen vastahyökkäyksen jälkeen 1 – 0 johtoon, vain vajaan minuutin pelaamisen jälkeen.

”Hyvin kasattiin itsemme maalin jälkeen. Joukkue luottaa omaan tekemiseensä, joka tapauksessa ansaittu taisteluvoitto.” tuumi valmentaja Saarela joukkueen esitystä.

”Nuori maalivahti Niko Pienmunne ei saanut otteluun unelma alkua, mutta hoiti hommansa ottelussa miehekkäästi.”

Keskialueelle löytyy vaihtoehtoja

Loukkaantumisten johdosta keskialueen miehitystä on jouduttu muokkaamaan. Vaihtoehtoja on toistaiseksi löytynyt.

”Kuormituksen tasaaminen ja loukkaantuneiden korvaaminen on aina pienimuotoista taiteilua. Leveyttä löytyy joukkueesta ja tänään avaukseen nostettu Jari Ahonen käytti tilaisuutensa hyvin, pelaamalla keskikentän ytimessä vahvasti taistellen ja kamppaillen.”

Härkäviikot jatkuvat

”Pelejä on nyt tiiviillä tahdilla ja ailahtelua tulee varmasti. Peruspelaamisen tason ylläpitäminen ja samalla tuloksen tekeminen, pelien voittaminen, vaatii hyvää keskittymistä ja oikeiden asioiden tekemistä peleissä ja pelien välissä. Seuraava peli on jo lauantaina, joukkueen virittäminen alkaa huomenna. Samanlaista shokkialkua ei Kimpisessä haluta kokea.”

”Nuori joukkue on kasvanut kevätkierroksen aikana yhtenäiseksi joukkueeksi, vaikeista hetkistä selvitään yhdessä jatkossakin.”

 

Yhteistyökumppanit