Turnausennakko: harjoituspelit starttaavat

Lilapaitojen kausi starttaa huomenna Aviasport Turnauksella, kun lauantaina kohdataan Imatralla ensiksi klo. 13.30 JIPPO Joensuusta ja illalla täksi kaudeksi Kakkoseen noussut MiPK. Sunnuntaina pelataan vielä turnauksen viimeinen ottelu, kun kohdataan turnauksen isäntä Kultsu FC, joten vuoden ensimäinen herruus jaossa.

”Mielenkiinnolla itsekin odottaa kuinka pojat isolla kentällä esiintyvät, tammikuun harjoittelun tapahduttua juniorihallissamme. Tammikuun alun testitulokset lupaavat ainakin hyvää kun joukkue oli jo tässä vaiheessa parantanut viimevuotisia tuloksiaan. Mahtavaa päästä taas katsomaan harjoittelun tuloksia ja uskon että pelaajatkin odottavat pelejä.”, kommentoi päävalmentaja Mika Heino.

Heino kertoo, että turnaus toimii tässä kohtaa erinomaisena tilaisuutena testata, joita joukkueella on nyt viikon verran ollut mukana harjoituksissa. Joukkuekoko on myös nyt niin iso, että lilapaidoilla pelaa kaksi joukkuetta, joista toinen lauantain iltapäiväottelussa ja toinen iltapelin.

”Näin saamme hyvää pelikokemusta nuoremmille pelaajillemme, joiden joukossa on mielenkiintoinen suomen-englantilainen 16-vuotias Charlie Wood. Charlie on erittäin taitava ja ymmärtää peliä erinomaisesti, ehkäpä jopa tuleva Suomen nuorten maajoukkuepelaaja.”, nostaa Heino esille yhden testipelaajan.

Monista muista pelaajista esille voi nostaa myös 28-vuotiaan venezuelaishyökkääjän Hermes Palominon, joka on vakuuttanut harjoituksissa. Eikä turhaan, mies on esiintynyt otteeseen myös Venezuelan maajoukkueessa. Viime kausi hänellä meni Nicaraguan pääsarjassa Managua FCn riveissä. Ensiesiintymisen pitkästä aikaa tekee myös kokenut Jens Harju. Heidän lisäksi mukana monia muita testipelaajia, mm. maalivahti Paul Blanchette.

14.1

JIPPO – PEPO klo. 13.30

MiPK – PEPO klo. 19.30

15.1

Kultsu FC – PEPO 13.30