Vieraspelit pakettiin NJS:n vieraana

Tämän otteluennakon tarjoaa Selosella Oy.

Melkein kaksi viikkoa kerkesi kulua siitä, kun lilat isännöivät Nurmijärven Jalkapalloseuraa Kimpisen nurmella. Nyt “Palokärkien” on vuoro palauttaa palvelus, kun joukkueet kohtaavat lauantaina 2.10. Klaukkalan tekonurmella kauden toista – ja samalla viimeistä – kertaa. Lilanvärinen orkesteri on myös viimeistä kertaa matkan päällä tämän kauden osalta, sillä lauantain jälkeen jäljellä on enää vain kaksi kotiottelua.

Lilaorkesteri soi sangen epävireisesti viime sunnuntaina Käpylässä. Kotijoukkue KäPa pelasi vahvan pelin. Kotijoukkueen 3-1 voittonumeroihin päättynyt ottelu (lue raportti tästä) jätti PEPOn palaamaan Lappeenrantaan tyhjin käsin, kun taas KäPa otti ottelusta tärkeät kolme pistettä putoamistaistelua ajatellen. KäPa-tappio tarkoittaa sitä, että lilojen mahdollisuudet Kakkosen A-lohkon voittoon ovat enää teoreettiset. Liloilla on kuitenkin vielä mahdollisuus uusia viime kauden suoritus ja napata lohkon kakkossija. Tällä hetkellä PEPO on myös A-, B- ja C-lohkojen osalta paras lohkokakkonen. B-lohkossa toista sijaa pitää hallussaan FC Jazz ja C-lohkon toisena keikkuu oululainen Hercules. Porilaiset ovat saaneet 32 pistettä 19 pelistään. Hercules on pelannut PEPOn tapaan 20 ottelua, ja näistä otteluista pisteitä on kasassa 37 kappaletta. A-lohkossa PEPOa uhkaa enää Atlantis, joka on pelannut liloja pelin vähemmän. Helsinkiläisillä on 36 pistettä, joten tavoittaakseen lilat on joukkueen otettava 7 pistettä lopuista kolmesta ottelustaan. Samalla PEPOn pitäisi hävitä lauantaina NJS:a vastaan sekä lokakuun lopussa Sammonlahden tekonurmella MiPK:a vastaan. 

Loppukauden otteluissa on ratkottavana vielä myös kaikkien kolmen Kakkosen lohkon maalikuninkuus. Eniten maaleja Kakkosessa kuluvalla kaudella on tehnyt B-lohkon HJS:n Santeri Stenius, joka on löytänyt munkista hillosilmän yhteensä 15 kertaa. Tulevan Kakkosen Cupin finaalivastustajan SJK Akatemian hyökkääjä Kingsley Ofori on osunut 13 kertaa C-lohkon otteluissa. PEPOn maaliahne Nikke Veikkanen on tasoissa Oforin maalimäärän kanssa, ja häntä jahtaa A-lohkon maalikuninkuuskisassa JäPSin Aleksi Ristola (12 maalia).

Jo kerran nurmijärveläisiä vastaan osuneella Nikellä on mahdollisuus lisätä kauden maalisaldoaan taas lauantaina. Isännät ovat olleet tauolla peleistä 19. syyskuuta Kimpisessä kärsityn tappion jälkeen. Putoamispeikko heittää NJS:n päälle vielä heikon varjon, sillä muiden vastustajien voittaessa sopivasti omat pelinsä, on nurmijärveläisillä vielä mahdollisuus pudota 24 pisteellään sarjatasoa alemmas. Matkaa putoamisviivan alla pelastusta jahtaavaan MYPAan on viiden pisteen verran. Pientä huolta putoamisen osalta aiheuttaa se, että NJS on voittanut vain yhden viidestä viimeisestä ottelustaan.

Kello lyö 15:00 lauantaina, kun PEPO aloittaa kauden viimeisen vierasottelun. Ottelusta lähetetään suora livelähetys NJS:n omalla Solidsport-kanavalla. Ottelun voit ostaa katseltavaksi suorana 3,9 euron hintaan. Tämän ottelun jälkeen PEPOlla tulee otteluista kahden viikon tauko. Pelitauon katkaisee Kimpisellä 16.10. pelattava Kakkosen Cupin finaali. Otteluisäntänä tässä finaalissa toimii OP Etelä-Karjala.

 

Tämän otteluennakon tarjosi Selosella Oy.

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit