Visma Areenan tarina jatkuu!

PEPO Areena Oy ja Visma Solutions Oy ovat sopineet kolmen vuoden (2021-2023) jatkon hallin nimisopimukselle.

PEPOn käynnistämä jalkapallohalli jatkaa myös tulevaisuudessa Visma Areena nimellä. Uusi nimisopimus mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden sekä luo pohjaa hallitoiminnan kehittämiselle.

Hallin rakennusvaiheessa 2014 alkanut kumppanuus on ollut merkittävä tuki lähes 100 % käyttöasteella iltapäivistä alkaen pyörivän hallin toiminnalle.

”Meille on tärkeää olla tukemassa lasten ja nuorten harrastamista. Visma Areena on ollut myös hieno esimerkki yrittäjähenkisyydestä sekä ratkaisuhalusta seuratoiminnassa.” kertoo Jussi Pekkala, Visma Solutions Oy:n toimitusjohtaja.

Hallin käyttöaste arki-iltoina on ollut hyvä, liki 100 %. Aikaisempina vuosina viikonloppuisin järjestetyt junioriturnaukset ovat olleet tärkeä tulonlähde, mutta nyt turnaukset ovat olleet tauolla koronan takia.

”Hallille on selvästikin ollut tilausta nuorten ja lasten liikuntaan, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Visma haluaa olla myös tulevaisuudessa toiminnassa mukana. Visma Areena on tullut kuuden kauden aikana monelle tutuksi ja nimi tulee useasti vastaan monen tyytyväisen käyttäjän sanomana. Se merkitsee meille paljon”, kertoo PEPO Areena Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Suninen.

PEPO on laajentanut hallin käyttöä myös aivan pienten lasten ja aikuisharrastajien liikuntapaikkana. Hallissa on pyörinyt perheen pienimpien perhefutis sekä myöskin aikuisharrasteryhmä. Visma Areena on ollut myös  LUT yliopiston opiskelijoiden aktiivinen liikuntapaikka.