Ykköscup vie lilat jälleen Kotkaan

Jo kertaalleen sään takia peruttu KTP:n ja PEPOn Ykköscupin kohtaamiselle löydettiin kalenterista pelipäivä huomiselle tiistaille 15. helmikuuta.

Lilat tasasivat pisteet viime viikon keskiviikkona  9. helmikuuta JäPS:n kanssa 0-0 tasapelin myötä (raportti). Kahdella pisteellä ei B-lohkosta olla pääsemässä jatkoon, joten kolme lisäpistettä olisivat erittäin tervetulleita tiistain pelistä. Myös tasapelipiste tiistailta saattaa riittää jatkoon Ykköscupissa.

KTP:n tilanne on jokseenkin sama kuin puolitoista viikkoa sitten ennakoitiin. Kotkalaiset avasivat Ykköscupin viime lauantaina Gnistania vastaan pelaamalla vieraissa 1-1 tasapelin. Kotkalaisten tasoitusmaalin teki Santeri Stenius vain viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Ottelussa KTP testasi keskuspuolustaja Samuel Mahlamäkeä ja toista pelaajaa, josta ei kotkalaisten puolelta ole pelinumeron (10) tai sukunimen (Ishii) lisäksi tarkempia tietoja.

Isäntäjoukkue ei taaskaan tuota ottelusta striimiä. Uskaliaimmat löytänevät kuitenkin tiensä Kotkaan ja Arto Tolsa Areenalle kello 18:30 käynnistyvään otteluun.

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit