Aleksi Sainio hyökkää ensi kaudellakin PEPOssa!

Pelaajasopimusten härkäviikko jatkuu. Viime kaudeksi Joutsenon Kultsusta PEPOon siirtynyt Aleksi Sainio on laittanut nimensä sopimuspaperiin. Aleksin jatkosopimus kattaa tulevan kauden 2022.

FC Kangasalassa jalkapallon pelaamisen aloittanut ja 14-vuotiaana Tampereen Palloveikkoihin siirtynyt Sainio on tyytyväinen tekemäänsä jatkosopimukseen. “Tosi hyvät fiilikset jatkosta. PEPO on tosi tavoitteellinen ympäristö ja päivittäinen tekeminen on laadukasta. On kiva jatkaa tällaisessa ympäristössä ainakin seuraavan vuoden ajan.”

Urheilullinen 22-vuotias pirkanmaalainen esiintyi viime kaudella hyökkäyksen molemmilla laidoilla ja toisinaan hänet nähtiin myös yksinäisenä kärkimiehenä. Sainio viihtyy parhaiten palloa kuljettaessaan ja hän on myös hyvä viimeistelijä. Kauden 2020 avanneissa neljässä Kakkosen Cupin pudotuspeleissä syntyi kaksi maalia. Näistä kahdesta A-lohkosta täksi kaudeksi Ykköseen nousseen JäPS:n lopulta Cupista pudottanut volleymaali oli erityisen tärkeä. Tämän taidokkaan viimeistelyn näet täältä.

Ennen Joutsenoon saapumista Sainio edusti kaudella 2019 “kulttiseura” Tampere Unitedia. Kultsulle kausi 2020 oli vaikea ja joutsenolaiset putosivatkin tuon kauden päätteeksi Kaakon Kolmoseen. Mollivoittoinen putoamistaistelu vaihtui kaudeksi 2021 PEPOn lilaan pelipaitaan ja Kakkosen A-lohkon tiukkaan nousutaistoon. Käynnistymisvaikeuksia ei Sainion mukaan kuitenkaan ollut nimeksikään. “Olihan se kausi 2020 rankka, mutta kyllä siitä yllättävän nopeasti pääsi PEPOn kuvioihin hyvin mukaan. Heti joulukuussa tuli ennen joukkuetreenien alkamista treenattua hyvin omatoimisesti ja talven pelit menikin loistavasti. En tiedä, onko ollut ikinä noin helppoa päästä mukaan” muistelee Sainio kulunutta kauttaan.

Toisella kaudella Kimpisessä nähtäneen vielä valmiimpi versio Sainiosta. “Haluan kehittää omia heikkouksia talven aikana. Ainakin puolustuspelaamista pitää kehittää. Tunnen nyt pelisysteemin jo nyt paljon paremmin kuin viime vuonna. Joka päivä yrittää olla mahdollisimman hyvä treeneissä, niin vastuu kasvanee ensi kaudeksi” kertoo 14 Kakkosen A-lohkon ottelussa viime kaudella esiintynyt Sainio. “Koko joukkueen lähtökohdat ensi kauteen on vielä paremmat kuin mitä viime vuonna. Ollaan tehty hyviä hankintoja ja joukkueen runko on pysymässä samana. Ensi kaudella nähdään vuoden kokeneempi ja entistä nälkäisempi PEPO.”

Juuri näin, Aleksi! Tunnetusti nälkä kasvaa vielä syödessä. Toivottavasti toinen kautesi on vielä edellistäkin menestyksekkäämpi!

 

PEPOn sopimustilanne kaudelle 2022:

 

Pelaajisto:

Jirko Sorsa (mv) (uutinen) UUSI (JIPPO)

Anton Kylkilahti (mv)

Miro Marin (p) (uutinen) UUSI (Atlantis FC)

Tuomas Vanhanen (p) (uutinen)

Zachary Sukunda (kk) (uutinen)

Petrus Eskelinen (kk) (uutinen)

Joonatan Sinkkonen (kk) (uutinen)

Juuso Enbuska (kk) (uutinen)

Samu Suoraniemi (h) (uutinen)

Aleksi Sainio (h) 

 

Valmennus:

Janne Muhli (päävalmentaja) (uutinen)

Marko Kaila (valmentaja) (uutinen)

Mika Sipi (valmentaja) (uutinen)

Ville Muhli (maalivahtivalmentaja) (uutinen)

 

PEPOn kausikortit kaudelle 2022 myynnissä nyt! Kausikortin hinta on 70€ (eläkeläiset ja opiskelijat 50€). Kausikortti on futisfanille aina yhtä mieluinen joululahja. Sen ostaminen tapahtuu helposti vaikka Smartumilla, Eazybreakilla, ePassilla tai vastaavalla tyky-setelillä!

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

 

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit