Cho Magic ! HaPK – PEPO 0 – 6 (0 – 1).

Maalintekijät

0-1 Ily

0-2 Cho

0-3 Cho

0-4 Jerry

0-5 Cho

0-6 Iivo

 

Tasainen ensimmäinen puoliaika. PEPO puolusti ehjästi joukkueena.

Joukkuepuolusaminen pysyi lilapaidoilla hyvin kuosissa läpi ottelun. Osoituksena haalarihommien maistumisesta kotijoukkueelle kirjattiin koko ottelun aikana vain kaksi maalia kohti suuntautunutta laukausta.

”Hyökkäyssuuntaan etenemistä leimasi kiire ja kärsimättömyys. Syöttövalinnat olivat vaikeita ja helpot syötöt huonolaatuisia.” tuumi joukkueen pelaamiseen kokonaisuutena tyytyväinen valmentaja.

Hyökkäyspelin laatu parani toiselle puoliajalle. Harjoituksissa ja aiemmissa peleissä pirteästi esiintynyt Cho avasi maalitilinsa hattutempulla.

”Puoliaikapuheen teemana oli rauhoittuminen ja huolellisuus. Laatu parani toivotulla tavalla ja Cho sai maalitilin auki komeasti hattutempulla.”

Vierailija käytti kaikki vaihtonsa ja sai vahvistuksen joukkueessa vallitsevasta positiivisesta kilpailutilanteesta. ”Jokaista yksilöä tarvitaan, vaihtopelaajat ovat täyttäneet paikkansa mainiosti. Leveyttä on sopivasti ja vaihtoehtoehtoja löytyy.”

”Pappa” Pyyhtiä kohahdutti EURO Goal – virityksellä

Joukkueen kapteeni Niko Pyyhtiä kohahdutti haminalaisyleisöä ilmavalla Kungfu volleypotkulla. Tällä kertaa painava laukaus ei kuitenkaan painunut maaliin. ”Pyyhtiä yllätti akrobatialla” myhäili valmentajakin.

 

 

Yhteistyökumppanit