Ennakko: PEPO hakee paluuta voittoputkeen lahtelaisvieraita vastaan

Huuhkajien lento jalkapallon EM-kisoissa päättyi kunniakkaiden esitysten jälkeen alkulohkon otteluihin. Kisat jatkuvat ilman suomalaisia ja samalla myös PEPOn mediatiimi on palannut kesälomaltaan Kööpenhaminasta ja Pietarista (ilman koronaa!) taustoittamaan lilojen ottelutapahtumia. Kimpisen kesän neljäs kotipeli pelataan huomenna keskiviikkona 30.6., kun kello 18:30 alkavassa ottelussa asettuu vastaan harjoituskaudelta tuttu Lahden Reipas. EM-kisoissa vietetään sopivasti välipäivää, joten jokaisen futisdiggarin onkin syytä suunnata Kimpiseen.

Lilat kokivat kauden ensimmäisen tappionsa viikko sitten Kimpisellä FC Kiffeniä vastaan. Vierailulla käyneet “Mustat Hurmurit” kestivät PEPOn rumputulen ja Cheikh Toure kävi viimeistelemässä vieraille sen yhden tarvittavan maalin. Lilat eivät päässeet Leon Auguston tolppakutia lähemmäs verkkojen venyttämistä.

Keskiviikon vierasjoukkue Reipas on pelannut vasta neljä ottelua. Kausi lähti lahtelaisilta käyntiin oivasti, kun ensin kesäkuun ensimmäisenä päivänä kaatui MiPK vieraspelissä lukemin 0-1. Muutamaa päivää myöhemmin lahtelaiset selättivät kotonaan MYPAn 3-2. Kesäkuun kaksi muuta peliä ovat tuoneetkin sitten oranssimustiin pukeutuville mastokaupungin pojille kaksi tappiota: hyvin kauden aloittanut NJS oli ensin luvuin 2-1 parempi ja sen jälkeen KäPa haki pisteet 1-0 voitolla Kisapuistosta.

Muun muassa Jari Litmasen parhaana kaverina tunnettu Reippaan päävalmentaja Tommi Kautonen ruoskii lahtelaisjoukkuetta kovaan prässiin. Peli on suoraviivaista ja palloa pumpataan ylimpään linjaan välillä hyvinkin surutta ilmojen halki. Puolustuslinjan “Auge” on viime peleissä organisoinut viiden miehen muotoon, mutta palautuuko muoto PEPOa vastaan taas neljän pelaajan kokonaisuudeksi kahden tappion jälkeen? “Kuningas” Litmanen on ollut ystävänsä apuna lahtelaisten valmennuksessa ja on siis mahdollista, että suomifutiksen elävä legenda nähdään Kimpisen sinisellä mondolla. Peliuraansa Litmanen ei tunnetusti ole koskaan päättänyt, joten täysi mahdottomuus ei ole löytää “Litin” tuttujen Copa Mundialien nappuloiden jälkiä Kimpisen nurmesta huomisen ottelun päätyttyä…

Lahtelaisten miehistöstä tärkeimpinä pelaajina erottuvat hyökkääjä Tomi Kult ja keskikentän laidan Berat Köse. Maaliskuisessa lilojen 3-2 voittoon päättyneessä harjoituspelissä kaksi kertaa osunut Tim Martinen on siirtynyt Atlantis FC:n riveihin. Puolustuspään kulmakivi lahtelaisilla on jykevä Jussi Hauhia, jolta lilat voivat odottaa vaikeuksia ilmataisteluissa. Lahtelaisen jalkapallon peruskuvastoon kuuluva Drilon Shala merkkautti myös KäPaa vastaan kauden ensimmäiset minuuttinsa. Ikä on taatusti vienyt sähäkkyyttä Shalan liikkeestä pois, mutta kyseessä on silti tekijämies Kakkosen tasolla. Nuorempina tulevaisuuden pelaajina “Repen” miehistöstä mainittakoon hyökkääjä Asaad Babiker sekä puolustuksen Daniel Koskipalo. Molemmat ovat merkkauttaneet maalin mieheen kauden neljässä ensimmäisessä ottelussa, ja täten he jakavat lahtelaisten sisäisen maalikuninkuuden tittelin kolmen muun pelaajan kanssa.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti. Ensimmäisen  4-1 tappion jälkeen lilat merkkauttivat nimiinsä kaksi viimeistä kohtaamista. Kauden keskimmäinen ottelu muistetaan PEPOn 2-0 voiton lisäksi navakasta myrskytuulesta ja Kimpisen kastelleesta rankkasateesta. Kauden kolmas kohtaaminen päättyi lumierin 6-0 Sammonlahdessa isäntien juoksuttaessa vieraita pallon perässä koko ottelun ajan. Trendi on sarjaotteluiden osalta siis hyvinkin nouseva lilojen osalta. Vielä kun harjoituskaudelta liloilla on takataskussaan kaksi 3-2 voittoa, on huomiseen Kimpiseen otteluun lähdettävä PEPOn osalta vain voitto mielessä.

Ottelutapahtuma järjestetään keskiviikkona ilman yleisörajoituksia, mutta huomioithan silti asiankuuluvasti hygieniaan ja turvaväleihin liittyvät asiat. Älä ole “Peter” ja tule sairaana tai altistuneena peliin! Ottelu käynnistyy klo. 18:30. Striimittömyys vaivaa ainakin vielä tätä ottelua, mutta Twitter-seuranta palvelee lähes reaaliaikaisesti. Liput 10€ (6€ alennusryhmät). Vältä jonotus portilla ja hanki ottelulippu ennakkoon Kahvilakioski Tmi Laakolta (kauppatorin laidassa) tai Kourulan R-Kioskilta.

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

 

Kausikortit kaudelle 2021 myynnissä verkkokaupassa!

Yhteistyökumppanit