Ennakko: PEPO kartuttamaan pistetiliä Keravalle

Muutaman päivän sisään pelattujen Kakkosen A-lohkon avauskierrosten jälkeen PEPO harjoitteli reilun viikon päivät. Otteluohjelman kolmas ottelu tulee vastaan nyt sunnuntaina 13.6., kun keravalainen Pallokerho Keski-Uusimaa – tuttavallisemmin PKKU – isännöi lilapaitoja.

PEPO on avannut sarjakautensa vierastasapelillä Helsingissä Atlantis FC:a ja kotivoitolla KuFu-98:a vastaan. Koossa alkukauden peleistä on siis neljä pistettä. PKKU ei sen sijaan ole onnistunut avaamaan piste- tai edes maalisaldoaan alkukauden kahdessa ottelussaan. Kauden ensimmäisessä ottelussa Lahden Reipas nouti kolme pistettä Keravalta 0-1 numeroin. Keravalaisten kausi jatkui Mikkelissä MiPK:a vastaan. KuFu-98:lle omassa kauden avauksessaan lumierin 6-0 hävinneet mikkeliläiset voittivat keravalaisvieraansa 2-0.

PKKU:ta luotsaa kohti sunnuntain ottelua pelaajaurallaan kerran  porilaisessa FC Jazzissa sekä kahdesti HJK:n riveissä Veikkausliigan voittanut Rami Hakanpää. Joukkue on Hakanpään alaisuudessa ryhmittynyt alkukauden otteluissa 4-4-2 ja 4-4-3 muotoihin, ja otteluissa on pyritty hallitsemaan palloa ja hyökkäämään etupäässä laitojen kautta. Vasemman laidan Sebastian Kamara on pelaaja, jota lilapuolustuksen on syytä pitää tarkasti silmällä. Kärjessä keravalaisilla on perinteinen target Richard Tiberi, jolle pyritään pelaamaan palloa välillä hyvinkin suoraviivaisesti sivuttaissyöttöjen ja muun pimputtelun sijaan.

Jos on PKKU vielä tällä kaudella maaleitta, lupaa joukkueiden keskinäinen kohtaaminen viime kauden viimeiseltä kierrokselta jotain aivan muuta. PEPOn 2-5 vierasvoittoon päättynyt peli tarjosi mannaa taivaalta maalien muodossa. Tuolloin liloista osuivat Calvin N’Sombo, Miloš Josimov, Leon Augusto, Nikke Veikkanen sekä joukkueen  jättänyt Oskari Kekkonen. Sunnuntaina Kalevan Urheilupuistossa nähdään klo. 17:00 alkaen, jäikö keravalaisten maalivire viime kauteen. Otteluun ei PEPOn osalta ole striimiä tarjolla. Keravalle aikovien tulee tarkistaa yleisörajoitukset vielä ennen lähtöä.

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Kausikortit kaudelle 2021 myynnissä verkkokaupassa!

 

Yhteistyökumppanit