Ennakko: Viimeinen harjoituspeli uunista ulos

Lauantaina 22.5. päättyy vihdoin lilojen tammikuussa alkanut ja olosuhteiden pakosta pitkittynyt harjoituskausi. Kakkosen kautta edeltävässä kenraaliharjoituksessa lilapaitoja vastaan asettuu vierasjoukkue Lehmon Pallo. Aivan Joensuun kainalosta ponnistava ja Kolmosen itäisessä lohkossa tulevana suvena pelaava joukkue saapuu Sammonlahden tekonurmella pelattavaan harjoitusotteluun sparraamaan PEPOn valmiiksi viitisen kuukautta kestävään tiiviiseen Kakkosen sarjakauteen. Odotettavissa on. että PEPO pääsee hiomaan hyökkäyspeliään ja tekemään viimeisiä taktisia kokeiluja ennakolta hieman heikompaa vastustajaa vastaan.

Kakkosen alkamaisillaan olleen sarjakauden avausottelu lykkääntyi vielä tänään tulleen tiedon mukaan muutamalla päivällä. Alustavaan otteluohjelmaan lauantaina 29.5. pelattavaksi merkitty vierasottelu Atlantista vastaan siirtyi pelattavaksi tiistalle 1.6., kun pääkaupunkiseudun tapahtumarajoituksia on saatu höllennettyä riittävästi. 

Yleisörajoitukset ovat yhä voimassa myös kello 15:30 alkavan LehPa-ottelun osalta. Sammonlahdesta on livekuvan sijaan on tarjolla lähes livenä päivittyvä, erinomaisen viihdyttävä ja luotettava PEPOn twitter-seuranta. Ota samalla PEPO seurantaan myös Facebookissa sekä Instagramissa. Seuraamisen lisäksi vieraile myös kausikorttiostoksilla PEPOn verkkokaupassa, ettet vain missaa lilojen kauden 2021 kotipelejä!

Yhteistyökumppanit