Hobitit vastaan örkit?

Torstaina Kimpiselle saapuu vieraaksi ensi kaudeksi Kakkoseen tähyävä sarjakärki Mikkelin Kissat Etelä-Savosta. Saa nähdä löytääkö pepoarmeijan velho Jyrki Saarela lääkkeitä ennakkosuosikin pysäyttämiseksi. Viime kohtaamisesta on jäänyt mieleen lähinnä kaksi asiaa: jääpussit menivät liloilta kaikki ja Miikka Oinonen. MiKin väkivahvaa kärkimiestä Oinosta on vaikea pysäyttää, jos vastustaja pääsee häntä laatikkoon syötöillään rauhassa ruokkimaan. Sama mies kaatoi viime sunnuntaina Kolmosen kärkiottelussa SavUn melkein omalla henkilökohtaisella suorittamisellaan (tehot 3+1).

Kotijoukkueen olisi kyettävä pitämään palloa ja sitä on liikuteltava välittömästi yhdellä kahdella kosketuksella eteenpäin. Jos jäät triplailemaan, kuuluu takaa pian kops ja tekee kipeää. Oinosen lisäksi MiKillä on parhaassa kokoonpanossaan loistava keskikenttä, joka kykenee tilanteiden rakentamisen lisäksi päättämään hyökkäyksiä. Lyhyesti sanottuna ihannekokoonpanossaan MiKillä on Kolmosen vaarallisin hyökkäyskalusto. Kissat osaavat pitää myös ääntä ja koetella vastustajan pelihuumoria kaikin mahdollisin keinoin. Ja tämä ei ole soo-soo, vaan melkein tässä ihailla pitää kokeneiden ”aikamiesten” ”kylmäpäisyyttä”. 🙂

MiKi ei ehkä kilpaile Fair Play -palkinnosta, mutta tuomarit kun hoitavat oman hommansa hyvin, niin eihän siinä mitään. PEPO itse lähtee peliin melko paineettomasta tilanteesta – torstain pelissä kun on vain voitettavaa. Kimpinen on ollut hyvä paikka pelata kotiyleisön edessä. Pieni huolen häivä on lukuisista tuoreista loukkaantumisista ja siitä, miten vakaviksi ne osoittautuvat. Onneksi vaihtopelaajilla tuntuu olevan kova nälkä ja penkkimiehet ovatkin parissa viimeisessä pelissä esiintyneet edukseen kentälle päästyään. Ehkä sieltä joku rouhivampi pelaaja nostetaan jopa avaukseen MiKin ihmiskuulien jarruttelemiseksi. Mutta kyllä tämä lähtökohtaisesti sellainen Daavid vastaan Goljat -asetelma on. Voittaakseen PEPO tarvitsee nyt sen ”pöljän päivänsä”. Yritystä ei tule puuttumaan – siinä on takuu voimassa.

Torstaina 29.8. miesten kolmosen kotiottelu PEPO – MiKi (Mikkeli) Kimpisessä klo 19.00.

Yhteistyökumppanit