Hyökkäys vahvistuu – Erkka Partanen Lila-paitaan!

27-vuotias Erkka Partanen ja PEPO ovat solmineet kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. Partanen siirtyy PEPOon Lappeenrannan Pallosta. Partanen on harjoitellut joulukuusta alkaen PEPOn kanssa ja hän vakuutti valmennuksen taidoillaan ja asenteellaan.

Lieksan Hurttien kasvatti on pelannut LaPassa viimeiset kolme kautta. Viimeisin kausi Kakkosessa LaPan riveissä oli vaikea koko joukkueelle ja joukkue putosi takaisin Kolmoseen. Partasellakin ruuti oli hieman märkää verrattuna aiempaan nousukauteen, jolloin hän viimeisteli 15 ottelussa 17 maalia. Saldoksi jäi lopulta kaksi maalia Kakkosessa ja yksi maali Suomen Cupissa.

– Nousukausi oli hieno niin joukkueelta kuin itseltäni. Paljon maaleja ja suurimmaksi osaksi hyvää jalkapalloa, niukasti yhden pisteen turvin Kultsun ohi noustiin Kakkoseen. Kakkosen kaudelle lähdettiin käytännössä samalla joukkueella, vain parilla oli ennestään kokemusta Kakkosen sarjatasosta. Ensimmäisessä ottelussa ensimmäinen puoliaika Lahden Reipasta vastaan 5-0 häviöllä ja kopissa mietittiin, että minkä jyrän alle jäätiin. Kaikki tajusivat suuren tasoeron sarjojen välillä. Joukkoon mahtui muutamia hyviäkin pelejä, mutta joukkueen taso ei valitettavasti riittänyt sarjaan. Henkilökohtaisesti Kakkkosta oli hieno pelata. Pelasin omasta mielestäni kohtalaisen ja eheän kauden, toki maalinteko hieman sakkasi, kertoo Partanen.

Partanen on aiemmin pelannut myös Lappeenrannan Jalkapallokerhossa, Joensuun Palloseurassa sekä SC Riverballissa. Juoksuvoimainen hyökkääjä liittyy joukkueeseen innokkaana ja täynnä motivaatiota.

– Joukkueessa on hyvä henki ja kova tekemisen meininki. Koutsit ja koko taustat vaikuttaa osaavilta ja hyviltä tyypeiltä. Lähden nöyrästi täyttämään niitä saappaita mitkä minulle suodaan. Ennen kaikkea odotan että pääsen nauttimaan kovasta futiksesta hyvässä jengissä. Pelaajana olen voitontahtoinen ja halu kehittyä on vielä tälläkin iällä kova. Tuon kentälle energiaa, voimaa ja nopeutta, kommentoi tuore hyökkääjä.

Tervetuloa Erkka!

Hanki kausikortti kaudelle 2023 ja näe Erkka ja kumppanit Lila-paidassa kirmaamassa Kimpisen stadionilla. Kausariostoksille pääset TÄSTÄ.

Sopimukset 2023:
Juho Enbuska
Petrus Eskelinen
Akseli Junnikkala
Markus Koistinen
Anton Kylkilahti
Valtteri Maijanen
Erkka Partanen
Patrik Pesonen
Lauri Seilonen
Joonatan Sinkkonen
Jirko Sorsa
Pablo Stupiski
Samu Suoraniemi
Toivo Suoranta

Yhteistyökumppanit