Jeff Addai vuoden jatkosopimukseen PEPOn kanssa!

Joulu saapui tänä vuonna muutamaa päivää aiemmin, sillä PEPO ja kesken viime kauden lilojen riveihin liittynyt kanadalainen keskikenttämies Jeff Addai ovat solmineet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. Addain jatko tarkoittaa sitä, että joukkueen kanadalaisvahvistusten määrä pysyy viime kauden tapaan kahdessa, sillä myös Zachary Sukunda jatkaa joukkueessa ensi kaudella.

Addai, 28, saapui lilojen keskikentälle kesken viime kauden. Ghanalaisia sukujuuria omaava Addai saapui Lappeenrantaan Vaasasta yhden VPS:ssa pelatun Ykkösen kauden jälkeen. Tulonsa jälkeen kanadalainen oli avauskokoonpanossa kaikissa lopuissa Kakkosen kauden peleissä. Kauden ainoa maali syntyikin kuudennessatoista (ja kauden viimeisessä) ottelussa Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan. Runkopelaajaksi noussut Addai pelasi luonnollisesti täydet minuutit myös SJK Akatemiaa vastaan pelatussa voitokkaassa Kakkosen Cupin finaalissa.

“Tulin PEPOon viime vuonna kahden tavoitteen kanssa: ensimmäinen oli seuran nostaminen Ykköseen ja toinen oli Kakkosen Cupin voitto. Näiden molempien tavoitteiden täyttäminen yhdessä joukkuekavereideni kanssa oli mahtava elämys. Nousu ja Cupin voitto antavat uskoa siihen, että voimme saavuttaa paljon lisää tämän joukkueen kanssa” Addai kertoo lopulta täydellisesti päättyneestä viime kaudestaan. 

Nousu sarjaporrasta ylemmäs ja menestys Kakkosen Cupissa eivät olleet ainoat syyt sille, miksi kanadalainen lopulta päätti jatkaa uraansa PEPOssa. “Kun kauden jälkeen pohdin jatkoani, niin kävin lukuisia positiivisia keskusteluja PEPOn kanssa muun muassa ensi kauden roolistani. Lisäksi PEPO vakuutti minut keskusteluissa sillä, mitä muutoksia joukkueeseen ollaan aikeissa tehdä, jotta seura kehittyy edelleen” Addai avaa päätöstään jatkaa Lappeenrannassa.

Puolustavassa roolissa lilojen keskikentällä viime kaudella esiintynyt Addai kunnostautui varmana syöttelijänä ja vastustajan hyökkäysten katkojana. Fyysisesti vahva härkä piti huolen, että lilojen puolustuslinjan eteen ei jäänyt hänen kentällä ollessaan tyhjiä tiloja vastustajien hyödynnettäväksi. Ensi kaudella Addain erikoisosaamista tarvitaan yhä enemmän, sillä sarjatasoa korkeammalla vastus luonnollisesti kovenee.

PEPOn kausikortit kaudelle 2022 ovat nyt myynnissä seuran verkkokaupassa. Kausikortin saa vielä torstaihin asti lunastettua kauden 2021 kausikortin hintaan 70 € (50 € eläkeläiset ja opiskelijat). Hinnaltaan alennetun kausikortin tilaus täytyy tehdä torstaina 23.12. mennessä ja kortin tulee olla maksettu 27.12 mennessä. Jouluaattona 24.12. ja sen jälkeen tilatun kausikortin hinta on normaali 100 € / 70 €. Kausikorttitilaukseen pääset klikkaamalla tästä! Muista, että kausikortin hankintaan voit hyödyntää Smartum/Eazybreak/ePassi/Edenredin etua tai Smartum-liikuntaseteliä!

Kaudella 2020 Addai pelasi lopulta yhteensä yhdessätoista VPS:n Ykkösen ottelussa. Näissä otteluissa syntyi myös yksi maali. Kanadalaisella on toissa kauden myötä tuore näkemys siitä, mitä Ykkösessä pärjääminen vaatii. “Vuosi 2020 oli outo kausi pandemian vuoksi, mutta sen perusteella Ykkösessä pelaaminen on intensiivisempää kuin Kakkosen tasolla. Vastustajajoukkueiden pelaajat ovat tietenkin nopeampia, vahvempia ja teknisempiä. Olen joukkuetovereideni kanssa innostunut tästä haasteesta ja uskon, että PEPO pystyy yllättämään monet ensi kaudella!” Addai kuvailee Ykköstä ja lilojen menestysmahdollisuuksia.

Lokakuussa loppuneen Kakkosen sarjakauden jälkeen Addai on viettänyt aikaa Kanadassa. Harjoittelu Ykkösen haasteita varten on jo alkanut Atlantin takana yhdessä veljen ja personal trainerin kanssa. “Tarkoitukseni on olla joulu vielä täällä ja viettää laatuaikaa yhdessä perheeni ja ystävieni kanssa. Odotan jo kovasti paluuta Suomeen ja sitä, että pääsen aloittamaan kauteen valmistautumisen täydellä teholla yhdessä joukkueen kanssa” Addai päättää.

Niin odotamme mekin, Jeff. Tervetuloa takaisin Lappeenrantaan!

 

PEPOn sopimustilanne kaudelle 2022:

 

Pelaajisto:

Jirko Sorsa (mv) (uutinen) UUSI (JIPPO)

Anton Kylkilahti (mv)

Miro Marin (p) (uutinen) UUSI (Atlantis FC)

Tuomas Vanhanen (p) (uutinen)

Arttu Kotanen (p) (uutinen)

Roope Huhtala (p) (uutinen)

Nuutti Toiviainen (p) (uutinen)

Zachary Sukunda (kk) (uutinen)

Petrus Eskelinen (kk) (uutinen)

Joonatan Sinkkonen (kk) (uutinen)

Juuso Enbuska (kk) (uutinen)

Jeff Addai (kk)

Tommi Roponen (h) (uutinen) UUSI (MYPA)

Samu Suoraniemi (h) (uutinen)

Aleksi Sainio (h) (uutinen)

 

Valmennus:

Janne Muhli (päävalmentaja) (uutinen)

Marko Kaila (valmentaja) (uutinen)

Mika Sipi (valmentaja) (uutinen)

Ville Muhli (maalivahtivalmentaja) (uutinen)

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

 

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit